Volajte

0900 799 505

cena 2 €/ minutu, max. dĺžka hovoru 24 minút

220 812 516

220 812 516

Home CZ2021-06-23T14:36:49+02:00
Loading...
Loading...

KARTÁŘKY PŘIPRAVENÉ POMOCI

PROČ SI VYBRAT NÁS

Jsme největší  a nejkvaltinější tuzemská online Věštírna. Na trhu jsme již 5 let a máme několik tisíc spokojených zákazníků, kteří se k nám stále vrací. Neustále inovujeme a učíme se novým věcem, tak abychom Vám poskytli co nejlepší službu.Všechny naše kartářky a poradkyně, které v naší věštírně najdete jsou specialistky ve svém oboru s mnohaletou praxí. Své schopnosti a dovednosti v tomto oboru neustále rozvíjí a aktivně studují aby Vám poskytovaly vždy nejkvalitnější službu, výklad karet, magie a duchovní svět celkově je totiž studiem na celý život. Pro zkvalitnění péče o naše zákazníky je v provozu 24 hodin denně také klientské centrum, na které se mohou klienti obracet s jakýmkoliv technickým dotazem. Vytvořili jsme pro Vás také systém levného volání, kdy po registraci svého telefonního čísla můžete volat již od 25 Kč/min. Mimo jiné jsme pro Vás také otevřeli kamennou prodejnu a čarodějnický ESHOP plný bylin, přírodní kosmetiky, krásných energetických šperků, rituálních předmětů, olejů, esencí a mnoho dalšího.

ČLÁNKY

Kryštály a ich liečivé účinky

Úvod Kryštály a drahokamy fascinujú ľudstvo od nepamäti. Sú obdivované nielen pre svoju krásu, ale aj pre svoje údajné liečivé vlastnosti a energetické vibrácie. Kryštály sa používajú v mnohých kultúrach a tradíciách po celom svete ako nástroje pre liečenie, meditáciu a duchovný rozvoj. Tento článok sa zameria na históriu používania kryštálov, ich rôzne druhy a účinky, a tiež na to, ako ich môžeme použiť v [...]

Astrológia a jej vplyv na náš každodenný život

Úvod Astrológia je prastará veda, ktorá sa zaoberá štúdiom pohybov a postavenia nebeských telies a ich vplyvom na ľudský život a prírodné javy. V priebehu storočí si astrológia získala nespočetné množstvo priaznivcov a stala sa významnou súčasťou mnohých kultúr. Aj v modernej dobe, keď veda a technológie dominujú nášmu každodennému životu, si astrológia zachováva svoje miesto a popularitu. Aký je ale skutočný vplyv astrológie na [...]

História a význam tarotových kariet

Úvod Tarotové karty fascinujú ľudí už po stáročia. Táto mystická sada kariet slúži nielen ako nástroj na veštenie, ale aj ako prostriedok na introspekciu a sebapoznanie. Tarotové karty majú hlbokú symboliku a ponúkajú nám pohľad do podvedomia, pomáhajú nám pochopiť naše myšlienky, emócie a životné situácie. Ale aký je ich skutočný pôvod a ako sa tarotové karty vyvinuli do dnešnej podoby? História tarotových kariet História [...]

KARTA DNE

VÝZNAM: transformácia

ASTROLOGIE: Škorpión

VŠEOBECNE: zánik a znovuzrodenie, nepríjemné zmeny, smrť, oslobodenie, transformácia

Karta Smrti neznamená fyzickú smrť, ktorej sa toľko obávame. Aj počas Života niekoľkokrát „umierame“, aby sme sa zrodili do iných, lepších podmienok. Ak však lipnete na vzťahoch, práci, okolí či názoroch, je ich ukončenie (smrť) bolestivejšie. Znovu-zrodenie znamená odpútať sa od prekonaných postojov a životných situácií a prijať nové a nepoznané.

Partnerstvo

Staré vzťahy dospeli ku koncu. Je to dlhodobá zmena, spojená s nevyhnutnou bolesťou a smútkom, pretože lipnete na starých väzbách. Odďaľovaním konca sa však „umieranie“ stáva bolestivejším a utrpenie trvá dlhšie.

Povolanie

Zrejme dôjde k ukončeniu nejakej vašej činnosti či dlhodobejšieho projektu. Zmena sa môže týkať aj vašej kariéry. Je to nepríjemná zmena, ktorá však patrí k tvorivému životu. Táto karta tiež značí odchod do dôchodku alebo ukončenie školy. Radšej sa pripravte na nové veci.

Denná karta

Dnes môžete konečne niečo ukončiť to, čo už ste mali urobiť dávno. Na ničom nelipnite a osloboďte sa. Vykonajte nepríjemnú zmenu rýchlo a verte, že zajtra bude lepšie.

Ročná karta

V tomto roku čakajte ďalekosiahle zmeny. Je možné, že ukončíte svoje pracovné záväzky a zrušíte chystané projekty. Možno že zaniknú partnerské vzťahy, v ktorých ste doteraz žili. Táto transformácia vás obohatí o nové aspekty.

Title

Go to Top