Volajte

0900 799 505

cena 2 €/ minutu, max. dĺžka hovoru 24 minút

220 812 516

220 812 516

Home CZ2021-06-23T14:36:49+02:00
Loading...
Loading...

KARTÁŘKY PŘIPRAVENÉ POMOCI

PROČ SI VYBRAT NÁS

Jsme největší  a nejkvaltinější tuzemská online Věštírna. Na trhu jsme již 5 let a máme několik tisíc spokojených zákazníků, kteří se k nám stále vrací. Neustále inovujeme a učíme se novým věcem, tak abychom Vám poskytli co nejlepší službu.Všechny naše kartářky a poradkyně, které v naší věštírně najdete jsou specialistky ve svém oboru s mnohaletou praxí. Své schopnosti a dovednosti v tomto oboru neustále rozvíjí a aktivně studují aby Vám poskytovaly vždy nejkvalitnější službu, výklad karet, magie a duchovní svět celkově je totiž studiem na celý život. Pro zkvalitnění péče o naše zákazníky je v provozu 24 hodin denně také klientské centrum, na které se mohou klienti obracet s jakýmkoliv technickým dotazem. Vytvořili jsme pro Vás také systém levného volání, kdy po registraci svého telefonního čísla můžete volat již od 25 Kč/min. Mimo jiné jsme pro Vás také otevřeli kamennou prodejnu a čarodějnický ESHOP plný bylin, přírodní kosmetiky, krásných energetických šperků, rituálních předmětů, olejů, esencí a mnoho dalšího.

ČLÁNKY

Astrologia a jej vplyv na každodenný život

Úvod Astrologia je staroveká prax, ktorá interpretuje vplyvy hviezd a planét na ľudský život. Hoci vedu astrologiu neuznáva ako empirickú disciplínu, mnoho ľudí po celom svete ju využíva pre osobné porozumenie a smerovanie svojich životov. Tento článok preskúma, ako môže astrologia ovplyvniť naše každodenné rozhodnutia a poskytne praktické rady pre tých, ktorí chcú využívať jej princípy pre lepší život. Základy astrologie: znamenia, planéty a aspekty [...]

Tarotové karty a ich použitie pre osobný rozvoj

Úvod Tarotové karty sú dávnym nástrojom na veštenie a meditáciu, ktorý sa vyvíjal po stáročia. Pôvodne používané pre hry, časom sa tarot stali kľúčovým prvkom v ezoterických praxiach. Tieto karty ponúkají hlboké vhľady do medziľudských vzťahov, osobného rozvoja a duchovného rastu. V modernej dobe sú tarotové karty populárne nielen medzi veštci, ale aj medzi terapeutmi a hľadačmi duchovna ako nástroj pre sebapoznanie. História a význam [...]

Magické rituály a ich význam v modernej dobe

Úvod Magia bola od nepamäti považovaná za kľúčový prvok mnohých kultúr a náboženstiev, pričom rituály zohrávajú centrálnu úlohu v praktizovaní magických tradícií. Či už sú tieto rituály určené na ochranu, prilákanie lásky, alebo na prosperitu, sú založené na princípoch, ktoré presahujú bežné pochopenie prírodných zákonov. V modernej dobe si magické rituály zachovávajú svoje miesto vďaka ich symbolickému významu a psychologickým účinkom, ktoré môžu výrazne ovplyvniť [...]

KARTA DNE

VÝZNAM: strnulosť

ASTROLOGIE: Urán

VŠEOBECNE: pasivita, ochorenie, stereotyp, obeť, pokánie

Karta Viselce značí obdobie pasivity, kde nevidíte cestu za sebou ani pred sebou. Ste zúfalí. Prispôsobujete sa vlastnému väzeniu, do ktorého ste sa dostali iba vlastnou vinou. Neviete zmeniť spôsob myslenia. Vyhovárate sa na okolie alebo choroba, ktorá vás blokuje a núti vás lipnúť na dávno prekonaných riešeniach. Ocitli ste sa na mŕtvom bode.

Partnerstvo

Vzťah je strnulý a nepružný. Túžite po zmene, avšak nie ste schopní sa k nej odhodlať. Paralyzujú vás skostnatené názory a nevyriešiteľné problémy. Stávate sa vo vzťahu trpnou obeťou.

Povolanie

Ste obmedzovaní. Všetko nové je odmietané. Máte veľmi málo možností, a preto sa poddávate pasivite. Buď sa obrňte trpezlivosťou a zmierte sa s aktuálnou situáciou, alebo sa z týchto strnulých vzorcov snažte vymaniť. Trpnosť vás však odsudzuje na neúspech a stereotypy nutne stroskotajú.

Denná karta

Ste zraniteľní a radi by ste sa pohli dopredu, ale dnes všetko ustrne na mŕtvom bode. Dočkáte sa odmietnutia alebo všetko začne viaznuť. Buďte trpezliví a vyčkajte na priaznivejší deň a lepšiu príležitosť.

Ročná karta

Rok Viselca je najvhodnejší na to, aby ste si začali uvedomovať svoje pasívne postoje a neblahú strnulosť, kvôli ktorým sa prepadáte do otupelosti a trpíte nevšímavosťou. Možno vás obmedzuje choroba. Krôčik po krôčiku budete prekonávať negatívne okolnosti, ktoré vám bránia v žiaducom vývoji a osobnom raste.

Title

Go to Top