VÝZNAM: dokončenie

ASTROLOGIE: Saturn

VŠEOBECNE: dokončenie, zavŕšenie, oslobodenie, ukončenie karmy, spojenie, celistvosť, súhrn, vedenie, jednotnosť

Karta Svet predstavuje ukončenie a zároveň začiatok niečoho nového. Plníte svoje plány. Celý svet máte na dlani a čakajú na vás nové príležitosti. Možno v sebe cítite netrpezlivosť a niečo vás poháňa dopredu. Odrývajú sa pred vami nové obzory, ponúka sa vám úspech a nakoniec odmena. Ste stvorení na tomto svete, aby ste mohli tvoriť svety nové. Šťastný koniec otvára cestu nového začiatku. Svet uzatvára kruh, ktorý začal Bláznom. Dielo je zavŕšené a vy sa vraciate späť k začiatku. Vraciate sa domov.

Partnerstvo

Vzťah vidíte čisto, bez preludov a zavádzajúcich ilúzií. Ide o šťastné zavŕšenie alebo nový partnerský vzťah. Možno sa chystáte uzavrieť sobáš. Všetky podmienky sú náležite splnené.

Povolanie

Dosiahli ste cieľ. Cítite, že sa vo vás odohrala nepatrná zmena. Konečne môžete všetko uzavrieť a zavŕšiť, aby ste mohli začať znova a treba v inom odbore. Vo vašej, kariére došlo k posunu. Do-končite štúdium, nech môžete pristúpiť k tvorivej činnosti.

Denná karta

Dnes sa cítite šťastne, pretože ste uzavreli istú životnú kapitolu. Dosiahli ste poznanie a ste plní zážitkov. Dobehli ste do cieľa. Nič vás nevyvedie z miery. Radujete sa, že máte všetko za sebou, a tešíte sa na nové príležitosti. Na pocity márnosti nedbajte. Napokon nájdete riešenie a dokončíte, čo je potrebné.

Ročná karta

Pod kartou Sveta završujete svoje úsilie šťastným koncom. Čaká vás možno úspešná cesta, rozbehnete nové projekty alebo sa vrátite späť ku koreňom. Viete, že ste uzavreli istú životnú kapitolu, ktorá pre vás zároveň znamená aj nový začiatok.