VÝZNAM: rozhodnutie

ASTROLOGIE: Blíženci

VŠEOBECNE: voľba cesty, rozhodovanie pre klad či zápor: láska, partnerstvo – milostné puto

Zamilovaní sa priraďujú k Blížencom, teda k znameniu, ktoré je synonymom komunikácie. Pred vami leží viac možností a musíte sa rozhodnúť. Mieri na vás Kupid a svojim šípom vás stavia na rázcestí medzi dvoma voľbami. Ktorú z nich vybrať? Konajte opatrné a zodpovedné, nech vás Kupidov šíp zavedie k najvyššej láske. Dobré rozhodnutie je vo vašej moci. Priťahujete ľudí vo svojom okolí.

Partnerstvo

Ak sami, čaká vás nový milostný vzťah. V partnerstve vyberáte medzi dvoma vzťahmi – medzi dvoma odlišnými osobnosťami. Čaká vás rozhodovanie, akou cestou sa vydať. Partnerstvo sa buď prehĺbi, alebo skončí – manželstvo, či rozvod.

Povolanie

Zamilovaní ukazujú na dobré spojenie protikladov, pre ktoré sa rozhodujete. Nechýba vám schopnosť jednať a otvorene komunikovať s ľuďmi. Prichádza vám do cesty dobrý spoločník. Buďte úprimní a pružní.

Denná karta

Dnes sa pred vás stavajú dve možnosti a vy musíte medzi nimi voliť. Spoľahnite sa na svoje komunikačné schopnosti, konajte otvorene a znovu nájdete svoju vnútornú jednotu.

Ročná karta

Tento rok je plný rozhodovania, dostane sa vám najrôznejších návrhov, ktorým sa budete musieť venovať. V osobnom alebo profesijnom živote sa pokúsite prepojiť tvorivým spôsobom všetky možnosti, aby vzniklo niečo lepšie. Niektorých príležitostí sa však vzdáte, aby ste sa oslobodili od nepodstatných vecí alebo ľudí a mohli spojiť s tým, čo vás napĺňa. Vždy máte dve voľby, viac riešení, viac smerov, ktorými sa môžete vydať.