VÝZNAM: víťazstvo

ASTROLOGIE: Rak

VŠEOBECNE: triumf, úspech, víťazstvo, rýchla zmena, cestovanie, sťahovanie

Ukočírovať Vozidlo nie je jednoduché, ale vy viete dobre odhadnúť, kedy použiť cukor alebo bič – na ktorú stranu sa prikloniť. Máte pred sebou jasný cieľ, ku ktorému sa blížite ako víťaz. Vyhrávate v sporoch. Robíte rýchle zmeny, cestujete, prijímate nové začiatky. Robíte niekoľko vecí súčasne, ale to vás teší.

Partnerstvo

Všetko sa dáva do pohybu. Čakajú vás priaznivé zmeny, nové začiatky a šťastný vývoj vo vašom vzťahu, pozvanie na spoločnú dovolenku alebo sťahovanie. Neradi zostávate na okraji a dokážete sa presadiť.

Povolanie

V tomto prípade je dôležitý cieľ, ku ktorému s úspechom smerujete. Choďte si vytrvalo za svojim. Je to pravá cesta k víťazstvu a zisku. Hviezdy vozidla sú vám naklonené. Možno vás čaká povýšenie.

Denná karta

Dnes sa všetko dáva do pohybu, nastanú priaznivé zmeny alebo spoznáte niečo nové. Pocítite úspech. Cestujete. Motivujete druhých, prekypujete nápady as elánom uskutočňujete svoje plány. Ročná karta V tomto roku sa po období pokoja prejavia čiastočné zmeny. Môžu byť spojené so sťahovaním či cestovaním, možno vás čaká profesionálny rast alebo povýšenie. Je to pre vás obdobie aktivity a činnosti. Vy sami riadite svoje šťastné hviezdy, preto majte stále na pamäti svoj cieľ, nech zbytočne neblúdite a neplytváte energiou.