VÝZNAM: strnulosť

ASTROLOGIE: Urán

VŠEOBECNE: pasivita, ochorenie, stereotyp, obeť, pokánie

Karta Viselce značí obdobie pasivity, kde nevidíte cestu za sebou ani pred sebou. Ste zúfalí. Prispôsobujete sa vlastnému väzeniu, do ktorého ste sa dostali iba vlastnou vinou. Neviete zmeniť spôsob myslenia. Vyhovárate sa na okolie alebo choroba, ktorá vás blokuje a núti vás lipnúť na dávno prekonaných riešeniach. Ocitli ste sa na mŕtvom bode.

Partnerstvo

Vzťah je strnulý a nepružný. Túžite po zmene, avšak nie ste schopní sa k nej odhodlať. Paralyzujú vás skostnatené názory a nevyriešiteľné problémy. Stávate sa vo vzťahu trpnou obeťou.

Povolanie

Ste obmedzovaní. Všetko nové je odmietané. Máte veľmi málo možností, a preto sa poddávate pasivite. Buď sa obrňte trpezlivosťou a zmierte sa s aktuálnou situáciou, alebo sa z týchto strnulých vzorcov snažte vymaniť. Trpnosť vás však odsudzuje na neúspech a stereotypy nutne stroskotajú.

Denná karta

Ste zraniteľní a radi by ste sa pohli dopredu, ale dnes všetko ustrne na mŕtvom bode. Dočkáte sa odmietnutia alebo všetko začne viaznuť. Buďte trpezliví a vyčkajte na priaznivejší deň a lepšiu príležitosť.

Ročná karta

Rok Viselca je najvhodnejší na to, aby ste si začali uvedomovať svoje pasívne postoje a neblahú strnulosť, kvôli ktorým sa prepadáte do otupelosti a trpíte nevšímavosťou. Možno vás obmedzuje choroba. Krôčik po krôčiku budete prekonávať negatívne okolnosti, ktoré vám bránia v žiaducom vývoji a osobnom raste.