Valika – linka č. 22

“V prípade akýchkoľvek problémov ma s dôverou kontaktujte.”

 

Zameranie – medziľudské vzťahy, rodina, láska, práca, financie a zdravie

Špecializácia – karma, astrológia, numerológia alebo minulé životy

Veštecké techniky – výklad z cigánskych kariet a tarotu

Skúsenosti – 30 rokov

****

O MNE

Volám sa Valika, už viac ako 30 rokov pracujem ako veštica, veštkyňa a čarodejnica, rada vám pomôžem so všetkými starosťami, ktoré máte na srdci, svoj dar som zdedila po svojej mame a ona ho tiež zdedila po svojej mame pred rokmi. Umenie výkladu kariet a veštenia sa v našej rodine traduje už po celé generácie.

Som olašská veštica a ako už roky hovorím, túto schopnosť máme v krvi. Ak sa nebojíte svojho osudu a chcete odo mňa získať pravdivé veštenie, neváhajte mi zavolať.

S láskou a úctou vás budem viesť na ceste k vašim želaniam. Ponúkam aj komplexné poradenstvo v oblasti mágie, rituálov, karmy, astrológie, numerológie či minulých životov. Treba sa však starať aj o svoje zdravie, vážiť si ho. Ak naše zdravie nie je dobré, ťažko nájdeme úsmev na tvári. Teším sa na vás a rád vám pomôžem. Vaša Valika.

****

Čo o mne hovoria spokojní klienti?

Je to dobrá veštica, pomáha. Veľmi pekne ďakujem. Miroslava

Pani Valika veľmi pekne ďakujem. Určite Vás odporučím svojim známym a budem sa riadiť Vašimi radami. Veľmi pekne vám ďakujem. Jolana

****

Ako vám môžu pomôcť moje služby?

Karty vám odpovedia na vaše otázky

Potrebujete kúzlo pre lásku?

Je náš vzťah bez karmických záťaží?

Prečo priťahujem stále tých istých partnerov?

Ako súvisí môj minulý život s mojím súčasným životom?

Ako sa bude vyvíjať náš vzťah?

Ako môžem zmeniť svoj život?

Môžem očakávať zlepšenie svojho zdravia?

Chcete vedieť, ako sa dostať z toxického vzťahu?

****

Pre okamžité spojenie s Vami vybranou kartárkou vytočte na svojom telefóne číslo 0900 799 505 (2 € / min) —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!

Môžete tiež využiť lacnejšieho volania s registráciou už od 1€/min —> po registrácii a dobití balíčka minút vytočte na svojom telefóne číslo 220 812 516 —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!