Sofie – linka č. 43

“Spoločne určite nájdeme riešenie, ktoré vám pomôže žiť šťastný a spokojný život.”

Zameranie – medziľudské vzťahy, rodina, láska, práca, financie a zdravie

Špecializácie – terapia, rodinné konštelácie, vzorce správania, Bachova terapia, horoskopy a numerológia

Veštecké techniky – výklad kariet Symbolon, astrológia a tarotové karty

Prax – 15 rokov

****

O MNE

Volám sa Sophie, hoci mojím pôvodným povolaním je Ing. v odbore ekonómia, k duchovným rozmerom života ma priviedlo hľadanie odpovedí na nevyriešené otázky vlastného života. Preto som v roku 1990 začala študovať astrológiu, postupne som pridala tarot, etiketu, anjelské karty, terapiu traumy, rodinné konštelácie, Symbolonové karty, Bachovu kvetovú terapiu, Hooponopono a liečivé kódy.

Možno si neviete poradiť s ťažkými problémami, vaše vzťahy sa rozpadajú, cítite sa v živote osamelí alebo dezorientovaní, občas nevyužití, zneužívaní alebo bezcenní. Vo svojej praxi sa zameriavam najmä na vzťahové a rodinné poradenstvo, nachádzanie nových pohľadov na vlastné presvedčenia a emocionálne presvedčenia, ktoré ovplyvňujú naše vzťahy s ľuďmi a nás samých.

Mojou ďalšou špecializáciou je hľadanie skrytých vzorcov správania, cítenia alebo myslenia, ktoré fungujú v rodinách, často po celé generácie. Ich vyvedením z nevedomia do vedomia sa situácia v rodine, na pracovisku, vo vzťahoch začína uvoľňovať a vyjasňovať. Na mieru pripravím horoskopy, natívne, partnerské, detské, tranzitné, často kombinujem astrológiu s výkladom tarotových kariet alebo Symbolonových kariet.

Moja práca je zaujímavá najmä pre tých z vás, ktorí majú záujem ďalej sa rozvíjať a vytvárať šťastnejšiu, láskyplnejšiu, spokojnejšiu a radostnejšiu prítomnosť, a tým aj budúcnosť.

Kedy mi zavolať?

Keď vás opakovane niečo trápi, keď neviete, čo robiť vo vzťahu s partnerom, deťmi, rodičmi, keď sa rozhodujete o zmene povolania, bydliska, zamestnania, chcete začať podnikať, vybrať si študijný odbor, chcete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, máte partnerskú, citovú alebo inú krízu, hľadáte duchovnú príčinu svojej choroby. Teším sa na vaše odpovede a otázky. S láskou Sofia.

****

Čo o mne hovoria spokojní klienti?

Veľmi pekne vám ďakujem za povzbudenie a pochopenie situácie. Petra

Ďakujem, že ste si našli čas a odpovedali na moje otázky. Náhody neexistujú, a preto ma neprekvapuje, že som Harmony Oracle našla na internete. Hneď ako som uvidela vašu fotografiu, vedela som, že by som mala zavolať práve vám. Dodali ste mi odvahu vykročiť z bodu 0. Veľmi vám ďakujem. Vrelo odporúčam! Ina

****

Ako vám môžu moje služby pomôcť?

Karty vám odpovedia na vaše otázky:

Ako sa rozhodnúť v danej životnej situácii?

Potrebujete poradiť v oblasti partnerských vzťahov?

Ako sa rozhodnúť pri zmene povolania?

Aký študijný odbor si vybrať? A prečo?

Chcete nájsť duchovnú príčinu svojej choroby?

Kedy stretnem svoju spriaznenú dušu?

****

Pre okamžité spojenie s Vami vybranou kartárku vytočte na svojom telefóne číslo 900 799 505 (2 € / min) —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!

Môžete tiež využiť lacnejšieho volania s registráciou už od 28, –  Kč/min —> po registrácii a dobití balíčka minút vytočte na svojom telefóne číslo 226 218 856 —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!