Sibyla – linka č. 26

Zameranie – výklad kariet, vzťahy, rodinné záležitosti, financie, zdravie

Špeciálne oblasti – odpovede áno – nie, partnerské otázky

Veštecké techniky – výklad mariášových kariet, intuitívne súvislosti

Skúsenosti – viac ako 30 rokov

****

O MNE

Som Sybil, 60-ročná veštica s viac ako 20-ročnou praxou vo výklade kariet a duchovnom poradenstve. Svoj dar som objavila pred viac ako tridsiatimi rokmi a odvtedy sa venujem umeniu výkladu mariášových kariet, ktoré som si osvojila s láskou a skúsenosťami.

Pochádzam z malej dedinky neďaleko Brna, kde mi tajomstvá a umenie výkladu kariet odovzdala moja babička, miestna veštica. Od útleho veku som vnímala svoj dar a napriek výzvam a pochybnostiam v mladosti som sa nevzdala. Odhodlane som išla za svojou cestou a prekonala som skeptické názory okolia.

Moja klientela sa vďaka možnostiam moderných technológií rozrástla z miestneho okruhu na klientov po celom svete. Moje predpovede sú cenené pre ich presnosť a výstižnosť, čo ma napĺňa hrdosťou. Napriek občasnej kritike ma naďalej teší radosť, ktorú môžem priniesť ľuďom v rôznych častiach sveta.

****

Ako vám môžu moje služby pomôcť?

****

Kedy sa objaví nová láska?

Odpustí ti? Odpustíte mu/jej a čo sa stane potom?

Chcete podrobne analyzovať vzťah z hľadiska karmickej záťaže?

Ako bude vyzerať môj vzťah, moje zdravie a moja práca?

Deti a rodina – všetko, čo vám príde na um a čo vás trápi

Odpoveď na akúkoľvek otázku vášho srdca

****

Pre okamžité spojenie s Vami vybranou kartárkou vytočte na svojom telefóne číslo 0900 799 505 (2 € / min) —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!

Môžete tiež využiť lacnejšieho volania s registráciou už od 1€/min —> po registrácii a dobití balíčka minút vytočte na svojom telefóne číslo 220 812 516 —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!