Samantha – linka č. 33

“Ak sa topíte v problémoch, trápia vás emocionálne alebo zdravotné problémy, obráťte sa na mňa. Spoločne problémy vyriešime.”

Zameranie – vzťahy, láska, zdravie, financie,

Špecializácia – sexuálna mágia, vzkriesenie lásky

Veštecké techniky – jasnovidectvo, florentský tarot, mágia lásky, veštectvo

Skúsenosti – 30 rokov

****

O MNE

V detstve som mávala sny, ktorým som nerozumela, ale vždy som ich rozprávala svojej babičke – známej jasnovidke Wargane. Sny sa splnili a keď sa v mojom okolí niečo stalo, babička sa ma vždy spýtala, či sa mi to snívalo. Už vtedy vedela, že jedného dňa uvidím oveľa viac ako ostatní. Túto prácu robím poctivo, zo srdca a hlbokej viery v pôsobenie energie a jej vplyv z nášho vnútra. Mám dar, ktorý využívam vo váš prospech už viac ako 30 rokov a ktorý sa v našej rodine dedí z generácie na generáciu už viac ako 200 rokov, moji predkovia boli súčasťou kočovných cigánskych kmeňov.

Ak riešite partnerské alebo pracovné problémy a potrebujete poznať odpovede na svoje otázky, nemôžete spať a trápite sa, neváhajte ma kontaktovať. Vykonávam aj magické rituály pre lásku, peniaze a šťastie. Okrem iného viem poradiť, ako napraviť a znovu nájsť vášeň a posilniť sexuálnu energiu vo vzťahoch.

Zaoberám sa výkladom kariet, jasnovidectvom, veštením z kávového zrnka a čajových lístkov. Rád by som vám povedal len to dobré, ale ak hľadáte pomoc, znamená to, že to dobré je niekde v pozadí, však? Nebojte sa, nájdeme ich spolu.

Zo skúsenosti viem, že čím skôr odstránime zábrany, tým ľahšie sa nám bude kráčať do budúcnosti. Pretože aj ten najsilnejší človek niekedy potrebuje vedieť veci dopredu, aby boli jeho kroky istejšie. Vždy som plne diskrétna a klienti sa ku mne vždy radi vracajú, pretože odo mňa dostanú službu, ktorá nie je bežná, môj štýl práce je veľmi atypický. Presvedčte sa sami, aké presné sú moje výklady. S úctou všetkým hľadajúcim dušiam na ceste životom … Samantha

****

Čo o mne hovoria spokojní klienti?

Pani Samantha je jedna z najlepších, nie, je najlepšia! Bezpochyby. Som veľmi vďačná, že som na ňu narazila. Je to skutočná vedkyňa, a navyše skromná a empatická. Všetko mi splnila do bodky. Naozaj ju zo srdca odporúčam. Pavla

Posielam pozdrav z Plzne a chcem sa Vám veľmi pekne poďakovať za všetko, čo ste pre mňa urobili. Lenka

****

Ako vám môžu moje služby pomôcť?

Karty vám odpovedia na vaše otázky:

Vráti sa moja bývalá priateľka do môjho života?

Ako si môžem privolať lásku a úspech?

Čo mi karty poradia?

Bude môj nový projekt úspešný?

Môžem očakávať zlepšenie svojho zdravotného stavu?

Ako dopadne pracovný pohovor?

Vráti sa moja milovaná osoba?

Čo mi chce povedať moja súčasná situácia?

****

Pre okamžité spojenie s Vami vybranou kartárkou vytočte na svojom telefóne číslo 0900 799 505 (2 € / min) —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!

Môžete tiež využiť lacnejšieho volania s registráciou už od 1€/min —> po registrácii a dobití balíčka minút vytočte na svojom telefóne číslo 220 812 516 —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!