Rafiga – linka č. 51

veštkyňa, kartárka, tarot, vzťahový tarot, anjelské karty, energie, reiki, partnerské rozbory

Vítam každého z Vás, ktorý sa dostal až sem a prejavil záujem o nahliadnutie do svojej budúcnosti,
moje meno je Rafiga, pochádzam zo Sudánu a v mojej krvi koluje umenia výkladu kariet spojené s túžbou pomôcť ľuďom v ťažkých situáciách v ktorých si nevie rady. Chcela pomôžem tým, ktorí sa chcú pohnúť z miesta a majú o moje rady záujem. Verím, že svoj život máme každý vo svojich rukách a je na nás, čo s ním urobíme a ako s ním naložíme. Môžem byť skúseným pomocníkom na ceste Vášho osudu. Ako nástroj rozboru Vášho problému používam introspekciu v kombinácii s výkladom tarotu a anjelských kariet, napríklad keď riešite nejaký problém vo vzťahoch, v rodine, v práci alebo, keď sa cítite v určitých situáciách nekomfortne a chcete na sebe v tomto smere zapracovať, posunúť sa a neviete ako.

Mojím obľúbeným témou sú partnerské vzťahy. Riešite vzťahové či pracovné problémy? Neváhajte sa ma pýtať … Niekedy sa nám v partnerskom súžití či v práci dejú situácie, ktoré sú veľmi nepríjemné a nevieme si s nimi rady. V tomto sú karty úžasné a poradí, ako s tým všetkým s čím si nevieme rady naložiť. Rovnako tak má veľa ľudí problém nájsť si vysnívaného partnera s ktorým by mali harmonický vzťah a aj s tým Vám môžem pomôcť. S klientmi vždy hovorím s empatiou a citom. Vypočujem Vás a poradím s najvyšším vedomím a svedomím.
Budem sa tešiť na vaše zavolanie.

S láskou Rafiga

Pre okamžité spojenie s Vami vybranou kartárkou vytočte na svojom telefóne číslo 0900 799 505 (2 € / min) —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!

Môžete tiež využiť lacnejšieho volania s registráciou už od 1€/min —> po registrácii a dobití balíčka minút vytočte na svojom telefóne číslo 220 812 516 —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!