Ráchel – linka č.30

“Pomôžem vám rozlúštiť jazyk vášho podvedomia. Pýtajte sa a buďte šťastní.”

Zameranie – vzťahy, láska, práca, financie a zdravie

Špecializácia – rituály, elementárna mágia, energetická analýza

Veštecké techniky – výklad tarotových a cigánskych kariet

Skúsenosti – 15 rokov

****

O MNE

Vždy ma fascinovala sila kariet, ako vždy vidia pravý význam situácie a tiež jej príčinu. Karty ukážu pravdu, ale každý sa s ňou musí popasovať sám. Volám sa Rachel a už viac ako 15 rokov úspešne vykonávam výklad kariet, veštenie a tiež prirodzenú mágiu.

Rada by som bola vaším sprievodcom životom. Na svoje výklady používam klasické tarotové a cigánske karty. Vďaka napojeniu sa na váš hlas a tiež pomocou vášho dátumu narodenia dokážem veľmi presne predpovedať a určiť, akým smerom sa bude uberať váš život a ako vám najlepšie pomôcť prežiť život v šťastí a radosti.

Som veštkyňa na plný úväzok, takže som vám k dispozícii takmer nepretržite. Všetko, čo viem a môžem vám aj poskytnúť, som sa naučila počas svojej dlhoročnej praxe v tejto oblasti. Môj prirodzený záujem o duchovno a ezoteriku ma vždy viedol k získavaniu nových poznatkov a vedomostí. Ak vás niečo trápi a neviete si rady, hlavou sa vám preháňa tisíc otázok a myšlienok, neváhajte využiť moje služby, som tu vždy, aby som vám pomohol a upozornil vás na zmeny, ktoré vás čakajú. Budem sa tešiť na váš telefonát. Rachel

****

Čo o mne hovoria spokojní klienti?

Odporúčam ich všetkým! Pani Ráchel má dar, všetko sa deje. Ďakujem 😊Marie

Pani Ráchel vie a presne rozpozná situácie bez akýchkoľvek informácií. Žiadne frázy a hľadá riešenia problémov. Všetko zapadá aj do času! Posielam jedno veľké ďakujem. Vy naozaj viete pomôcť ľuďom a neklamete. Veronika

****

Ako vám môžu pomôcť moje služby?

Karty vám odpovedia na vaše otázky:

Ako sa rozhodnúť v danej životnej situácii?

Kedy stretnem svoju spriaznenú dušu?

Ako sa bude vyvíjať náš vzťah?

Nájdem si lepšiu prácu? A kedy?

Ako môžem zmeniť svoj život?

Môžem očakávať zlepšenie svojho zdravia?

Chcete vedieť, ako sa dostať z toxického vzťahu?

Budem v živote bohatý a šťastný?

Pre okamžité spojenie s Vami vybranou kartárku vytočte na svojom telefóne číslo 900 799 505 (2 € / min) —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!

Môžete tiež využiť lacnejšieho volania s registráciou už od 28, –  Kč/min —> po registrácii a dobití balíčka minút vytočte na svojom telefóne číslo 226 218 856 —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!