Patricius – linka č. 85

výklad kariet, médium, tarot, životné poradenstvo, kyvadlo, partnerské vzťahy

Moje meno je Patricius, narodil sme sa vo vodnári o tých sa vo védskych písmach spravidla hovorí, že sú schopní mať napojenie na Vyššej sily, pohybovať sa po duchovnej stránke vo vesmíre, dostávať odpovede na to, čo iným zostáva zatajené. Pracujem pre Vás ako kartář, veštec a médium … o všetko tajomné sa zaujímam od svojich 12 rokov. Dostal som to darom vo svojej rodovej línii a veľmi si Vážim a s pokorou pristupujem ku kazematy z Vás, ktorý hľadá odpovede na svoje otázky. Rád Vám odpoviem na všetky Vaše otázky, či už sa jedná o lásku, vzťahy, partnerstvo, financie, deti, zdravie či iné životné oblasti. Snažím sa Vás vždy nasmerovať k správnemu rozhodnutiu, poradiť Vám a odvrátiť od Vás negatíva a naopak privolať Vám do života opäť šťastie a lásku. Svoje výklady robím z tarotových kariet, ktoré sú vždy perfektným zrkadlom Vašej duše a jasne vyjavujú to čo Vás čaká a neminie, svoje výklady tiež obohacuje o prácu s kyvadlom, ktoré Vám jasne odpovie na jednoduchšie otázky. Som prostredníkom medzi Vami a Univerzom, ktoré každú sekundu generuje obrovské množstvo vedomostí, informácií a tiež odpoveďou na Vaše otázky. Rád Vám podám pomocnú ruku, keď budete potrebovať poradiť a rozhodnúť sa … neváhajte sa na mňa obrátiť.

S láskou Patricius

Pre okamžité spojenie s Vami vybranou kartárkou vytočte na svojom telefóne číslo 0900 799 505 (2 € / min) —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!

Môžete tiež využiť lacnejšieho volania s registráciou už od 1€/min —> po registrácii a dobití balíčka minút vytočte na svojom telefóne číslo 220 812 516 —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!