Milena – linka č. 91

veštkyne, čarodejnica, cigánske karty, partnerské vzťahy, tarot, veštenie z kávovej usadeniny, mágia

Zdravím a vítam každého z Vás, ktorý sa dostal až sa a hľadá odpovede na svoje otázky!

Moje meno je Milena a už viac ako 30 rokov je mi veľmi blízke všetko tajomné a okultné. Má babička bola jasnovidka a čarodejnica, má dnes už nežijúci mamička tiež a tento dar sa u nás v rodine dedí z generácie na generáciu a ani ja na tom nie som inak. Pozerám s pokorou do klientovi budúcnosti za pomoci cigánskych kariet, tarotu a tiež pomocou kávovej usadeniny, mávam aj vízie a jasnovidné sny. Som kartárka na plný úväzok a som tu pre Vás k dispozícii veľmi pravidelne, pretože sama viem ako je dôležité mať niekoho kto poradí na blízku keď je potreba. Nikdy neviete kedy moje služby budete potrebovať … Má hlavné parketa sú medziľudské vzťahy, partnerské aj pracovné vzťahy, láska, milostné trojuholníky a iné peripetie, ktoré osud na ceste životom prináša … trápite sa a hlavou sa Vám naháňajú veľa otázok? Potrebujete poznať pravdivú veštbu od skúsených odborníčka, alebo získať pomoc v situácii, v ktorej si neviete rady? Potom sa na mňa neváhajte obrátiť.

Budem sa s láskou tešiť na Vaše zavolanie
vaša Milena

Pre okamžité spojenie s Vami vybranou kartárkou vytočte na svojom telefóne číslo 0900 799 505 (2 € / min) —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!

Môžete tiež využiť lacnejšieho volania s registráciou už od 1€/min —> po registrácii a dobití balíčka minút vytočte na svojom telefóne číslo 220 812 516 —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!