Matyáš – linka č. 16

“Mám dar vidieť veci a predvídať udalosti, ktoré sa stanú.”

Zameranie – láska, práca, financie a zdravie

Špecializácia – anjelská terapia, partnerské vzťahy

Veštecké techniky – mariášové karty, výklad tarotových kariet, cigánske karty a kyvadlo

Skúsenosti – 20+ rokov

****

O MNE

Dobrý deň, vitajte na mojom profile, volám sa Matyáš a narodil som sa v znamení Býka. Výkladu z kariet sa venujem už viac ako 15 rokov, som veštec a veštkyňa, pre ktorú žiadna otázka nie je tabu. Vešteniu sa venujem už od detstva. Na výklad mi stačí váš hlas, vek a otázky týkajúce sa situácie.

Pri výklade kariet a veštení kombinujem viacero vešteckých metód, používam niekoľko druhov kariet a venujem sa aj anjelskej terapii.

Od detstva ma vždy priťahovali karty, energie, ezoterika a tajomno. Tento veľký dar nazerať do osudu druhých mi po svojej smrti odovzdala moja stará mama. S kartami som vyrastala, rozprávala som ich priateľom, známym, rodine a všetko sa postupne začalo napĺňať, takže nemám návody, ktoré by som čítala z kníh. Všetko prišlo samo od seba. Postupom času som mala rôzne vízie. Som vďačná za tento dar. Pracujem s tarotovými, anjelskými, cigánskymi a mariášovými kartami. Na výklad používam aj kyvadlo, ktoré mi zanechala moja stará mama.

Som vďačný, že som vám tu k dispozícii a vďaka svojmu daru môžem pomôcť VŠETKÝM, ktorí to potrebujú. Ak chcete a ja som vás oslovila, využite teraz príležitosť zavolať mi a spýtať sa na lásku, prácu, partnerstvo… jednoducho a jednoducho na všetko, čo vás zaujíma alebo vám nedá spať. Budem sa tešiť, keď sa mi ozvete a budem vám môcť byť nápomocná, ako len budem môcť. Matyáš

****

Čo o mne hovoria spokojní klienti?

Naozaj človek na správnom mieste – na linke 😊 Keď som mu zavolala, už nikam inam nevolám. Odporúčam ho všetkým a veľmi pekne ďakujem za povzbudivé a pravdivé slová. Pavol

Odporúčam. Výborný veštec. Odpovedal presne, naozaj skvelé. Sandra

****

Ako vám môžu pomôcť moje služby?

Karty vám odpovedia na vaše otázky:

Ako sa rozhodnúť v danej životnej situácii?

Kedy stretnem svoju spriaznenú dušu?

Ako sa bude vyvíjať náš vzťah?

Nájdem si lepšiu prácu? A kedy?

Ako môžem zmeniť svoj život?

Môžem očakávať zlepšenie svojho zdravia?

Chcete vedieť, ako sa dostať z toxického vzťahu?

Budem v živote bohatý a šťastný?

****

Pre okamžité spojenie s Vami vybranou kartárkou vytočte na svojom telefóne číslo 0900 799 505 (2 € / min) —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!

Môžete tiež využiť lacnejšieho volania s registráciou už od 1€/min —> po registrácii a dobití balíčka minút vytočte na svojom telefóne číslo 220 812 516 —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!