Marion – linka č. 89

“Prostredníctvom tarotu a numerológie vám odhalím veci, ktoré sú vám skryté. Všetko, čo sa okolo nás deje, je predurčené.”

 

Zameranie – vzťahy, láska, zdravie, financie, odpovede áno – nie

Špecializácia – psychologické problémy, odblokovanie stresu

Veštecké techniky – výklad kariet, numerológia, analýza osobnosti

Praxe – 30 rokov

****

O MNE

Numerológii a výkladu kariet sa venujem už 30 rokov a verím, že život píše rôzne príbehy, len musí byť snaha spolupracovať. Každý jedinec, ktorý nám vstúpi do života, nie je náhodný. Všetko, čo sa okolo nás deje, je predurčené a len vlastnými myšlienkami a činmi si môžete túto cestu vytvoriť – buď skrášliť, alebo pošpiniť. Som tu na to, aby som vám ukázal problém, ktorým sa zaoberáte, z viacerých uhlov pohľadu a nasmeroval vás na cestu k úspešnému riešeniu.

Nie som “obyčajná” veštica, spájam vibrácie dátumu narodenia s významami kariet a starobylými učeniami svojich predkov. To mi vo väčšine prípadov umožňuje poskytnúť vám presnú komplexnú analýzu a predpoveď vašej budúcnosti.

Vždy sa snažím svojim klientom čo najlepšie povedať, čo im karty hovoria. Využívam pri tom aj prepojenie s vašimi biopólmi, vďaka čomu často včas upozorním na blížiace sa zdravotné problémy alebo osudové zvraty, ktoré vám pomôžu im predísť. Túto prácu beriem ako veľký dar a príležitosť pomáhať všetkým ľuďom, ktorí o pomoc požiadajú, nech už …

Neváhajte ma kontaktovať s akoukoľvek otázkou, vždy sa vám budem snažiť dať kľúč k radosti a vyriešeniu vašich neduhov. S úctou sa teším na vašu odpoveď. Vaša Marion

****

Čo o mne hovoria spokojní klienti?

Ďakujem za príjemný, takmer rodinný rozhovor a odpovede na moje otázky. Potvrdil moje podozrenia a poukázal na možné možnosti. S výkladom som bola veľmi spokojná. Skvelé! Budem vás odporúčať všetkým svojim priateľom a neznámym ľuďom. 😊 Markéta

Veľmi dobrá skúsenosť. Rýchla odpoveď priamo na otázku. Žiadne zbytočné naťahovanie. Určite sa opäť ozvem. Iva

****

Ako vám môžu moje služby pomôcť?

****

Karty vám odpovedia na vaše otázky:

Mám zmeniť zamestnanie?

Čo ma čaká do konca roka?

Nájdem si láskyplný vzťah?

Ako môžem zmeniť svoj život?

Môžem očakávať zlepšenie svojho zdravotného stavu?

Ako dopadne pracovný pohovor?

Čo mi chce povedať moja súčasná situácia?

****

Pre okamžité spojenie s Vami vybranou kartárkou vytočte na svojom telefóne číslo 0900 799 505 (2 € / min) —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!

Môžete tiež využiť lacnejšieho volania s registráciou už od 1€/min —> po registrácii a dobití balíčka minút vytočte na svojom telefóne číslo 220 812 516 —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!