Margaret – linka č. 32

“Nie je hanba padnúť do bahna, ale zostať v ňom – pomôžem vám z neho vystúpiť.” Pomôžem vám vyriešiť všetky vaše problémy a starosti vo všetkých oblastiach života.”

Zameranie – vzťahy, problémy áno – nie, láska, zdravie, peniaze

Špecializácia – anjelská terapia, mágia byliniek a liečivých kameňov,

Veštecké techniky – výklad z cigánskych kariet, snový tarot, OSHO-ZEN tarot a anjelské karty.

Prax – 20 rokov

****

O MNE

Veľmi vás pozdravujem, som veštica, veštkyňa a čarodejnica Margaréta. Vždy rada poradím, pomôžem a nájdem cestu a riešenie vo vašej situácii, veď od toho som tu. Pomocou tarotových kariet a načítaním vášho myslenia využijem svoje dlhoročné veštecké schopnosti, aby som vám otvorila dvere do budúcnosti.

Som profesionál a už takmer 20 rokov pracujem s kyvadlom, vešteckou guľou, numerológiou a astrológiou. Dokážem poradiť v oblasti mágie, bylín a liečivých kameňov, ktoré majú zaručené výsledky. Na výklad používam snový tarot, cigánske karty, OSHO-ZEN tarot a tiež anjelské karty.

Viem odpovedať na všetky otázky týkajúce sa práce, financií, lásky, vzťahov, zdravia a rodiny. Spýtajte sa a karty vám naznačia cestu osudu. Pomôžem vám vyriešiť všetky problémy a starosti vo všetkých oblastiach života.

Spájam sa aj s anjelmi a posielam liečivú anjelskú energiu na odblokovanie negatívnych energií z tela a pomáham vám k osobnému šťastiu. Sú vo vašom živote situácie, v ktorých neviete, ktorou cestou sa vydať, a neviete sa rozhodnúť? Potom využite služby, ktoré ponúkam… Spoločne to dokážeme! S úctou, Vaša Margaret

****

Čo o mne hovoria spokojní klienti?

Výborná a milá. Renata

Výklad bol neuveriteľne presný. Keď ho budem opäť potrebovať, určite sa ozvem. Ďakujem. Olga

****

Ako vám môžu moje služby pomôcť?

****

Karty vám odpovedia na vaše otázky:

Zostať alebo odísť?

Ako prilákať lásku alebo bohatstvo?

Prečo sa mi dejú stále tie isté veci?

Ako sa bude vyvíjať náš vzťah?

Kedy stretnem tú pravú osobu?

Zvládnem súčasnú situáciu?

Ako môžem zmeniť svoj život?

Vyrieši sa môj problém do mesiaca?

****

Pre okamžité spojenie s Vami vybranou kartárkou vytočte na svojom telefóne číslo 0900 799 505 (2 € / min) —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!

Môžete tiež využiť lacnejšieho volania s registráciou už od 1€/min —> po registrácii a dobití balíčka minút vytočte na svojom telefóne číslo 220 812 516 —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!