Magda – linka č.24

veštkyňa, mariášové karty, tarot, numerológia, rozbory, partnerské vzťahy, energia

Zdravím a vítam Vás na našej veštiarni
Moje meno je Magda a pracujem pre Vás ako kartárka už viac ako 20 rokov. K tejto zaujímavej profesii plné tajomstiev a okultných praktík som sa dostala úplnou náhodou, vždy som bola realistka, ktorá na také hlúposti ako bol výklad kariet a predpoveď budúcnosti nikdy neverila. Som povolaním advokátka a tieto veci mi sprvu neboli blízke …

Potom sa mi dostali do rúk mojej prvej karty a ja zo zvedavosti začala vykladať, k môjmu úžasu sa mi plne otvorila má intuície a spojenie s kartami silnelo, po desiatkach úspešných a splnených veštieb kamarátkam a známym, som sama pochopila hlbší význam toho všetkého pre mňa vtedy nové. dnes už viem, že výklad kariet a veštenie nie je hlúposť, sprevádza nás už niekoľko tisíc rokov, tak rovnako ako advokácie. Môžem vám ponúknuť poradenstvo v oblasti lásky, zdravia, práce, financií, partnerstvo, detí a mnoho ďalších životných oblastí, s ktorými máte problém a ktorých sa týkajú Vaše otázky. k výkladu a celej veštbe pristupujem veľmi profesionálne a môžete sa spoľahnúť na plnú diskrétnosť nášho rozhovoru. O výklade používam najradšej mariášové karty, môžem ale tiež vyložiť tarot, ktorý je zrkadlom Vašej duše. Výklad kariet okrem iného tiež prepájajú s numerológiou. Žiadna otázka u mňa nie je tabu a nemusíte sa báť opýtať aj na veci, ktoré nie sú úplne bežné, rada Vám poradím vo všetkých oblastiach vášho života. Presvedčte sa sami, ako presné a pravdivé moje výklady sú.

Srdečne sa teším na Vaše zavolanie

vaša Magda

Pre okamžité spojenie s Vami vybranou kartárku vytočte na svojom telefóne číslo 900 799 505 (2 € / min) —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!

Môžete tiež využiť lacnejšieho volania s registráciou už od 28, –  Kč/min —> po registrácii a dobití balíčka minút vytočte na svojom telefóne číslo 226 218 856 —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!