Kateřina – linka č. 31

Zameranie – láska, vzťahy, zdravie a domáce zvieratá, práca, financie a nehnuteľnosti.

Špeciálne oblasti – odblokovanie zdravotných problémov, spojenie so zosnulými a dobíjanie
anjelská energia a domáce zvieratá

Veštecké techniky – Reiki , kyvadlá a posolstvá od anjelov, anjelské karty

Skúsenosti – 23 rokov

****

O MNE

Dovoľte mi, aby som vás srdečne privítala,
Som obdarovaná žena s darom, ktorý vám môže poskytnúť pomoc a útechu aj v tých najťažších životných situáciách. Som jasnovidka, liečiteľka a anjelská terapeutka, ktorá prenáša posolstvá a energiu z vyšších sfér pomocou kyvadla.

Môj život a práca s anjelmi sa začali v detstve, keď mi moja drahá babička, tiež jasnovidka, odkázala svoj dar a zasvätila ma do tajomstiev anjelského sveta. Odvtedy sa neustále vzdelávam a prehlbujem svoje schopnosti, aby som mohla lepšie a účinnejšie pomáhať iným.

Po tom, čo sa mi zjavil anjel v podobe svetelných impulzov, som začala používať aj anjelské tarotové karty. Je to nástroj, ktorý mi umožňuje lepšie porozumieť anjelským posolstvám a vykladať ich pre vás. Hoci s týmto nástrojom pracujem profesionálne už mnoho rokov, stále na sebe pracujem a ďalej sa vzdelávam, aby som dokázala karty čítať lepšie a hlbšie.

Mojím poslaním je spájať sa s anjelskou energiou a pomáhať ľuďom prekonávať zdravotné problémy, riešiť rodinné a partnerské vzťahy alebo pomáhať pri otehotnení. Mojím jedinečným darom je aj schopnosť vidieť do budúcnosti, napojiť sa na duše zosnulých a komunikovať s nimi.

Anjeli sú medzi nami, čoho som bola svedkom, keď sa raz objavili v prestrojení za moju dcéru, keď odchádzala do práce. Som tu, aby som vám prostredníctvom anjelskej energie pomohla so všetkým, čo vás trápi.

Ak máte otázky týkajúce sa vašej súčasnej situácie, budúcnosti alebo minulosti, napríklad ak sa pýtate: “Ako dopadne môj pracovný pohovor?” alebo “Čo mi chce naznačiť súčasná situácia?”, neváhajte ma kontaktovať.

Ako vám môžu moje služby pomôcť?

Karty vám odpovedia na vaše otázky

– Ako sa odpútať od partnera alebo ako sa dostať z toxického vzťahu?

– Kedy sa objaví nová láska?

– Odpustí vám? Odpustíte mu/jej a čo sa potom stane?

– Chcete podrobne analyzovať vzťah z hľadiska karmickej záťaže?

Čo vás čaká v nasledujúcich 3 mesiacoch? Ako sa vám bude dariť so zdravím a hojnosťou?

Tešíte sa na. S láskou, Káťa

Pre okamžité spojenie s Vami vybranou kartárkou vytočte na svojom telefóne číslo 0900 799 505 (2 € / min) —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!

Môžete tiež využiť lacnejšieho volania s registráciou už od 1€/min —> po registrácii a dobití balíčka minút vytočte na svojom telefóne číslo 220 812 516 —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!