Johana – linka č. 53

“Nikdy nie sme takí stratení, aby nás naši anjeli nemohli nájsť. Zjavím vám proroctvá, ktoré vás povedú a môžu vám pomôcť.”

 

Zameranie – vzťahy, rodina, láska, práca, financie a zdravie

Špecializácie – čistenie priestoru, numerológia, jasnovidectvo, krízové situácie, partnerské vzťahy

Veštecké techniky – výklad z cigánskych, tarotových a lenormandových kariet

Skúsenosti – 30 rokov

****

O MNE

Už ako dieťa som cítila a vnímala veci, ktorým nikto nerozumel a ktoré sa potom skutočne stali. Dnes už viac ako 30 rokov pracujem ako veštica, veštkyňa a numerologička. Okrem iného ma môžete poznať z ezoterických relácií na TV Barrandov a iných médií. Rád vám odpoviem na vaše otázky týkajúce sa práce, vzťahov, lásky, financií a vlastne všetkého, čo vás trápi. Ak neviete, čo robiť a neviete sa rozhodnúť, alebo chcete poznať ďalší vývoj niektorých oblastí života, ste u mňa. Situáciu prediskutujeme zo všetkých strán a nájdeme riešenie od všetkých trápení a starostí. Mojimi pomocníkmi sú najmä lenormandské a cigánske karty. Tiež karty a kyvadlo, ale najväčším pomocníkom, ktorý ma nikdy nesklamal, je moja intuícia a jasnovidectvo.

Moja úloha na Zemi je dvojaká. Prvou je neustále sa zdokonaľovať a druhou je prebúdzať spiacich. Takmer všetci spia. Jediný spôsob, ako ich prebudiť, je pracovať na sebe. Teším sa na vaše správy – s úctou, láskou a porozumením vaša Johana.

****

Čo o mne hovoria spokojní klienti?

Nuž, som naozaj ohromená. Potvrdili ste všetky moje pocity. Veľmi pekne vám ďakujem. Sonia

Po prvom telefonáte som bola prekvapená… Pomohli ste mi, poradili ste mi. Aj keď som musela veľa vecí zmeniť a bolo to veľmi ťažké. Ale teraz je všetko v poriadku a na najlepšej ceste. Ďakujem. Vlaďka

****

Ako vám môžu pomôcť moje služby?

Karty vám odpovedia na vaše otázky:

Chcete vedieť správne meno pre svoje dieťa?

Hľadáte odpovede na životné otázky?

Čísla vám dajú tú najpresnejšiu odpoveď.

Čo vás čaká do konca roka?

Potrebujete vyčistiť miestnosť alebo na diaľku lokalizovať geopatogénne zóny vo vašom byte?

Príde do vášho života láska?

Ako sa bude vyvíjať náš vzťah?

Neviete, ako sa správne rozhodnúť?

Čo vás čaká v práci a v osobnom živote?

****

Pre okamžité spojenie s Vami vybranou kartárkou vytočte na svojom telefóne číslo 0900 799 505 (2 € / min) —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!

Môžete tiež využiť lacnejšieho volania s registráciou už od 1€/min —> po registrácii a dobití balíčka minút vytočte na svojom telefóne číslo 220 812 516 —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!