Jan – linka č. 11

výklad kariet, liečiteľstvo, mágia, vzťahy

Zdravím každého z Vás, ktorý sa dostal až sem a prejavil záujem o moje služby,
volám sa Ján Honig a pracujem pre Vás ako duchovný učiteľ, kartář, veštec, liečiteľ, mág, terapeut a životné kouč.

Môžete ma poznať z pravidelných interaktívnych ezoterických relácií na EZO.TV – TV BARRANDOV, TV MARKÍZA či TV osom. Svoj doterajší profesijný život som zasvätil práci a pomôcť Vám všetkým, ktorí hľadajú odpovede na svoje otázky, tápajú na križovatkách života, trápi sa, rieši zdravotné či osobné problémy a nevie si rady.
V rámci osobného vzdelanie na svetské úrovni som si ako stredoškolské vzdelanie vybral odbor ZDRAVOTNÍCKE lýceum (komplexné stredoškolské vzdelanie v odbore zdravotníctva), v rámci vysokoškolského vzdelania potom viedli moje kroky k odboru PRÁVO so špecializáciou na PODNIKANIE a PODNIKOVÝ MANAGEMENT.
V rámci osobného vzdelanie na duchovnej úrovni patrím medzi špičku v obore mágie, predikcie budúcnosti, liečiteľstvo, energetického pôsobenia, terapiou, zasvätenia do vysokovibračních a multidimenzionálnych systémov liečenie, životného koučingu a mnoho z ďalších ezoterických odvetví. Tento dar sa v mojej rodine dedil skrze línii žien, má babička bola bylinkárka, má pra-pra-pra babička Aurelie bola čarodejnicou a žila na území dnešného Maďarska a do “učenia” ma tiež v útlom veku vzala jedna cigánska čarodejnica a veštkyňa. V rámci mojej osobnej praxe a rozširovanie svojich schopností, vedomostí a akreditáciou som prešiel mnohými certifikovanými kurzy, seminármi a zasväteniami po celom svete a získal tak mnohé poznania od najznámejších a najúspešnejších liečiteľov terapeutov, kartárok, čarodejníc a koučov. Znalosti tiež získavam nielen z duchovných textov, ale aj z channelingu s Vyššími bytosťami, mám tiež napojenie na Akašické záznamy, takže si môžem vyhľadať každú inkarnácii Vašej duše a riešiť problémy s tým spojené.

Okrem iného tiež vediem a riadim jednu z najväčších tuzemských online věštíren (Veštiareň Harmónia) – v rámci ktorej môj tím najskúsenejších astrológov, numerológov, veštcov a kartárok denne radia stovkám z Vás s problémami, ktoré život prináša. Pre skvalitnenie a ucelené poňatie tohto odboru som založil a vediem tiež jednu z najväčších tuzemských ezoterických predajní (Obchod Harmónia) na Hornom námestí 144/34 v mojom rodnom meste Opave, kde ma môžete navštíviť pri osobných stretnutiach a konzultáciách. Má spoločnosť teda patrí k najväčším tuzemským poskytovateľom komplexných ezoterických služieb. V kamennej predajni a ESHOPU nájdete viac ako 4000 druhov tovaru – bylín, korenín, čajov, olejov, prírodnej kozmetiky, sviečok, vykurovadiel, ezoterické literatúry, energetických šperkov, drahých kameňov a výrobkov z nich, magických predmetov, dekorácií a mnoho ďalšieho. Súčasťou tejto kamennej predajne je tiež KAVIAREŇ A čajovňu, kde nájdete viac ako 200 druhov výberových káv, čajov a sušeného ovocia.

Pri svojej práci s klientmi vždy dbám na vysoký štandard poskytovaných služieb a diskrétnosť. Ponúkam Vám teda v rámci konzultácií výklad kariet, veštbu a predikciu budúcnosti, energetické liečenie a odblokovanie, odstránenie negatívnych energií, kliatieb, čiernej mágie a ďalších magických úkazov, minulé životy, veštbu z kávovej usadeniny a čajových lístkov, veštbu z krištáľovej gule, “mágiu na zákazku “- komplexné spracovanie, vyhotovenie a poradenstvo v oblasti bielej a čiernej mágie, milostné mágia, ochranné mágia, finančné mágia, špeciálne mágia (voodoo, santérie, cigánska mágia, Altajská mágia, pravoslávna mágia i.) ďalej tiež rituálov a seáns, Bachove kvetové terapie a Schuslerových tkanivových solí, hermetismu, výrobu amuletov a ochraných škapuliar, ajurvédsku medicínu, gemoterapií, bylinnú poradňu, koučing a mentoring pre osobný rozvoj a iné …

Všetky ponúkané služby vykonávam pri osobných konzultáciách v mojej diskrétne a privátne kancelárii alebo v rámci telefonických konzultácií, prípadne na vyžiadanie u klienta.

Všetky ponúkané služby možno vykonávať aj telefonicky, cez SYKPE či iné médiá. Pri objednaní prosím rešpektujte časovú vyťaženosť a pevnú cenu za uvedené služby, som si plne vedomý faktu, že moje služby môžu byť cenovo vyššie ako u iných kolegov, nehľadajte prosím nízku cenu a zamerajte sa na kvalitu, jedná sa o Váš život a Vaše bytia …

Nikdy Vám presne nestanovíme dobu môjho pôsobenia, všetko je na dohode a odvíja sa hlavne od stavu klienta a problémov, ktoré rieši.
Ak hľadáte kvalitné, funkčné, pravdivé, diskrétne a vecné služby bez zbytočných “omáčok”, “manipuláciou” a “rečou okolo” neváhajte využiť mojich služieb. Vy sami posúdite aké moje služby sú.

S úctou a pokorou otvorím Vašu knihu života a pokúsim sa pomôcť v problémoch, ktoré Vás ťaží.
Prajem Vám všetkým šťastie, zdravý úsudok a energiu na všetko potrebné.
Budem sa tešiť na prípadné osobné či telefonické “stretnutie” …

Pre okamžité spojenie s Vami vybranou kartárkou vytočte na svojom telefóne číslo 0900 799 505 (2 € / min) —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!

Môžete tiež využiť lacnejšieho volania s registráciou už od 1€/min —> po registrácii a dobití balíčka minút vytočte na svojom telefóne číslo 220 812 516 —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!