Hanah – linka č. 44

“Bez ohľadu na to, aká komplikovaná alebo neprehľadná je vaša prítomnosť, nezabudnite, že vždy existuje riešenie a spoločne ho určite nájdeme.”

 

Zameranie – medziľudské vzťahy, rodina, láska, práca, financie a zdravie

Špecializácia – karma, numerológia, analýza energií a partnerov

Veštecké techniky – čítanie z tarotu, kyvadlo

Prax – 30 rokov

****

O MNE

Pracujem s bielou mágiou a ovládam numerológiu, čo mi umožňuje podrobnejšie odpovedať na vaše otázky. Volám sa Hanah a je to už viac ako 30 rokov, čo som sama prvýkrát potrebovala pomoc veštca, vtedy som ešte netušila, že budem sama pomáhať ľuďom. Pri vtedajšom čítaní mi veštica povedala, že mám veľký dar a silné spojenie.

Tak som sa začala viac zaujímať o ezoteriku a smery New Age a dnes už niekoľko rokov pomáham tým, ktorí ma o pomoc požiadajú týmto spôsobom. Na svoje výklady používam tarotové karty, ktoré dokážu veľmi presne vykresliť vašu minulosť, prítomnosť a budúcnosť.

Na doplnenie všetkých informácií používam kyvadlo a karmickú numerológiu. Vždy sa snažím podať veštbu z viacerých uhlov pohľadu a nájsť spôsob, ako vyriešiť všetky problémy. Som tu pre vás vo chvíľach, keď to potrebujete. S láskou sa budem tešiť na váš telefonát. S láskou Vaša Hannah

****

Čo o mne hovoria spokojní klienti?

Ste jediná z Harmónie veštby, ktorá mi povedala pravdu, ktorá sa teraz stala. Všetko do písmena. Ďakujem. Lucie

Bola som ohromená, ako ste vedeli toľko s tak málo informáciami… Určite budem opäť v kontakte. Ďakujem. Magda

****

Ako vám môžu moje služby pomôcť?

Karty vám odpovedia na vaše otázky:

Potrebujete vedieť, ako sa rozhodnúť?

Chcete vedieť, ako sa dostať z toxického vzťahu?

Hľadáte odpovede na životné otázky?

Čo vás čaká do konca roka?

Aké je vaše karmické bremeno?

Ako môžem zlepšiť svoj súčasný život?

Ako súvisí môj minulý život s mojím súčasným životom?

Ako sa bude vyvíjať náš vzťah?

****

Pre okamžité spojenie s Vami vybranou kartárkou vytočte na svojom telefóne číslo 0900 799 505 (2 € / min) —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!

Môžete tiež využiť lacnejšieho volania s registráciou už od 1€/min —> po registrácii a dobití balíčka minút vytočte na svojom telefóne číslo 220 812 516 —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!