Hana – linka č. 57

“Len jeden krok k odpovediam, ktoré môžu zmeniť váš život”.

 

Zameranie – rodina, láska, práca, financie a zdravie

Špeciálne oblasti – numerológia, analýza osobnosti

Veštecké techniky – kyvadlo, výklad osudu z Crowleyho tarotu a cigánskych kariet

Prax – 30 rokov

****

O MNE

Volám sa Hana a výkladu kariet sa venujem už mnoho rokov na profesionálnej úrovni. K tejto veľmi zaujímavej a obľúbenej práci som sa dostala v okamihu tzv. lucidného snenia, keď som v polospánku a polobdelom stave počula šepot, ktorý hovoril TAROT, TAROT.

Neváhal som a zašiel som do svojho obľúbeného magického obchodu a kúpil si svoje prvé výklady Crowleyho tarotových kariet. Hneď po rozbalení som vedel, že tieto výkladové karty sa stanú predĺžením môjho vedomia. Začal som vykladať priateľom a známym, postupne sa moje predpovede napĺňali a ja som získaval nových a nových klientov, ktorým som ich odporúčal.

Do tímu Harmony Oracles prichádzam hlavne preto, aby som vám pomohla odhaliť cestu vašej budúcnosti. Aby som vám odpovedala na všetky otázky, ktoré vás trápia a na ktoré potrebujete poznať odpoveď. Rada vám poradím v oblasti vzťahov, lásky, partnerských vzťahov, práce, detí a všetkých dôležitých otázok vo vašom živote.

Pri svojich výkladoch používam okrem tarotu aj mariášové karty, kyvadlo a celý výklad je obohatený o poznatky z numerológie a analýzu osobnosti človeka alebo tazateľa. Ak hľadáte erudovaný a profesionálny prístup, ste na správnej adrese. Nebojte sa pýtať… Teším sa na vašu odpoveď. Vaša Hana

****

Čo o mne hovoria spokojní klienti?

Pani Hana, veľmi pekne Vám ďakujem za povzbudivú odpoveď, ktorá sa skutočne stala. 😊 Prajem Vám všetko dobré v živote. Libuše

Neverila som, ale zavolala som na odporúčanie a neľutujem. Veľmi ste mi pomohli… Ďakujem. Josefina

Ako vám môžu pomôcť moje služby?

Karty vám odpovedia na vaše otázky:

Čo ma čaká v blízkej budúcnosti?

Odpovede na otázky typu áno – nie?

Ako dopadne vaša skúška alebo pracovný pohovor? Kedy sa konečne objaví ten správny človek?

Ako môžem zlepšiť svoj súčasný život?

Mal by som zostať alebo odísť?

Zdravie, peniaze a láska – čo ma čaká?

Majetkové záležitosti a dedičstvo – ako všetko dopadne?

****

Pre okamžité spojenie s Vami vybranou kartárkou vytočte na svojom telefóne číslo 0900 799 505 (2 € / min) —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!

Môžete tiež využiť lacnejšieho volania s registráciou už od 1€/min —> po registrácii a dobití balíčka minút vytočte na svojom telefóne číslo 220 812 516 —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!