Ella – linka č. 12

“Moje karty vám ukážu, ktorou cestou sa máte vydať, aby ste boli šťastní.” Som tu, aby som vám pomohla nájsť správny smer a poradila vám v ťažkých životných situáciách.”

 

Zameranie – vzťahy, láska, zdravie a financie

Špeciálne oblasti – dobíjanie a posielanie pozitívnej energie, komunikácia s anjelmi

Veštecké techniky – výklad pomocou tarotových kariet a kyvadla

Skúsenosti – 15 rokov

 ****

O MNE

S tarotovými kartami som sa zoznámila v mladom veku a sprevádzajú ma dodnes. Mám dar vidieť a cítiť, takže v niektorých prípadoch karty vôbec nepotrebujem. Volám sa Ella a pracujem pre vás ako veštica, veštkyňa a energetická terapeutka.

Počas svojho duchovného rozvoja a výcviku som získala spojenie s vyššími silami. Zaoberám sa aj energiami. Môžu sa spájať s ľuďmi a prostredím. Mám veľmi silnú intuíciu a som mimoriadne empatický. Pracujem s rôznymi typmi tarotových kariet a okrem iného komunikujem a pracujem aj s anjelmi. Pohybujem sa aj v oblasti poradenstva a osobného rozvoja či sebarealizácie, tiež v oblasti vzťahov a motivácie ľudí.

Chcem, aby ste vedeli, že túto prácu robím zo srdca. Chcela by som zverejňovať len to dobré, ale moje karty ukazujú pravdu a tá nie je vždy dobrá, ale je aj užitočná. Pýtajte sa mojich kariet a kyvadiel na lásku, prácu, peniaze, partnerstvo, deti, jednoducho na všetko, na čo potrebujete poznať pravdivú a erudovanú odpoveď. Urobím všetko pre to, aby som vám bola nápomocná v čase krízy a neúspechov. Nasmerujem vás na novú cestu a ukážem vám smer a cieľ! Teraz je to na vás…

****

Čo o mne hovoria spokojní klienti?

“Pani Ella mi predpovedala určité veci a tie sa v priebehu niekoľkých dní splnili. Veľmi ma to potešilo a upokojilo. Veľmi pekne ďakujem a určite sa opäť ozvem”. 😊 Nikola

“Dnes som mala telefonát s pani Ellou. Môžem ju len odporučiť. Jej výklad je naozaj profesionálny a precízny. Povedala mi veci, ktoré sa stali v prítomnosti a nemusela som ani nič hovoriť. Prajem jej len všetko dobré a veľmi pekne ďakujem”. Ešte raz sa ozvem. Jarmila

****

Ako vám môžu pomôcť moje služby?

****

Karty vám odpovedia na vaše otázky

Čo ma čaká do konca roka?

Zvládnem svoju súčasnú situáciu?

Kedy nájdem skutočnú lásku?

Ako môžem zmeniť svoj život?

Môžem očakávať zlepšenie svojho zdravotného stavu?

Ako dopadne pracovný pohovor?

Čo mi chce povedať súčasná situácia?

Pre okamžité spojenie s Vami vybranou kartárkou vytočte na svojom telefóne číslo 0900 799 505 (2 € / min) —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!

Môžete tiež využiť lacnejšieho volania s registráciou už od 1€/min —> po registrácii a dobití balíčka minút vytočte na svojom telefóne číslo 220 812 516 —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!