Elen – linka č.69

“Pomôžem vám rozhodnúť sa a nájsť správnu životnú cestu. Ak ťa trápi nejaký problém, som tu vždy pre teba.”

 

Zameranie – vzťahy, pracovné problémy, závislosti, zdravie, financie

Špeciálne oblasti – rituály, ochrana pred čiernou mágiou, energetická analýza

Veštecké techniky – výklad tarotových a cigánskych kariet

Prax – 50 rokov

****

O MNE

Volám sa Elen a výkladom kariet, tarotu a tiež bielej mágii sa venujem od detstva, teraz už viac ako 50 rokov. Som typická cigánska veštkyňa s veľkým temperamentom a chuťou do života. Táto práca je však pre mňa umením a zároveň veľkým darom, ktorý mi dáva možnosť odovzdať vám všetkým odpovede na otázky, ktoré vás trápia.

Neviete, ako sa rozhodnúť? Ukážem vám cestu, keď si budete vyberať z viacerých možností. Nebojte sa pýtať na lásku, prácu, financie a iné dôležité aspekty života. Som tu, aby som vám poradil a pomohol. K svojim klientom som vždy úprimná a snažím sa vám odovzdať presne to posolstvo, ktoré vám karty chcú odovzdať. Môžem vám tiež poradiť v oblasti bielej mágie, ochranných kúziel a aromaterapie. Vždy sa vám budem snažiť podať pomocnú ruku a odviesť kvalitnú prácu.

Vytváram rituály na mieru na splnenie vašich želaní a ponúkam aj magickú ochranu pred čiernou mágiou, kliatbami a nešťastiami. Svojim klientom som už mnohokrát vrátila chuť do života, viedla som ich k svetlu, láske, dobru, viere, trpezlivosti a harmónii. Teším sa, že sa mi ozvete. Vaša veštica Elen.

Čo o mne hovoria spokojní klienti?

Pre mňa ste najlepší zo všetkých. Oceňujem, že všetko poviete podrobne, bez zaváhania. Dúfam, že sa moja predpoveď splní, rovnako ako tie predchádzajúce. Veľmi pekne vám ďakujem. Aneta

Mimoriadne šikovná pani. Opakovane mi veľmi dobre poradila. Rada sa k nej vraciam. Jana

****

Ako vám môžu pomôcť moje služby?

****

Karty vám odpovedia na vaše otázky:

Je to ten správny?

Budem mať dieťa?

Čo ku mne cíti?

Ako sa bude vyvíjať náš vzťah?

Kedy stretnem toho pravého?

Zvládnem súčasnú situáciu?

Ako môžem zmeniť svoj život?

Môžem očakávať zlepšenie svojho zdravotného stavu?

****

Pre okamžité spojenie s Vami vybranou kartárkou vytočte na svojom telefóne číslo 0900 799 505 (2 € / min) —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!

Môžete tiež využiť lacnejšieho volania s registráciou už od 1€/min —> po registrácii a dobití balíčka minút vytočte na svojom telefóne číslo 220 812 516 —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!