Camila – linka č.66

“Ak si neviete rady a potrebujete pomoc, som tu, aby som vám pomohol.”

 

Zameranie – láska, práca, peniaze, partnerstvo a deti

Špeciálne oblasti – energetická a anjelská terapia, runy, odblokovanie, čakry

Veštecké techniky – výklad runových a tarotových kariet

Skúsenosti – 25 rokov

****

O MNE

Ponúkam vám pomoc, radu, vysvetlenie. Je na vás, ako naložíte so všetkým, čo vám moje karty povedia. Volám sa Camila a už viac ako 25 rokov pre vás pracujem ako veštica, veštkyňa a energetická terapeutka. Pri svojich výkladoch používam mnoho druhov kariet vrátane tarotu v kombinácii s runovými kartami a tiež spojenia s vesmírom a anjelmi. Táto práca je pre mňa darom, ktorým pomáham všetkým vám, ktorí hľadáte odpovede na svojej ceste životom.

Skutočná veštica vás nesmie do ničoho nútiť, nesmie vás programovať. Ak to robí, nie je dobrá. Mala by vám byť oporou a vedieť erudovane poradiť v rôznych životných situáciách. Ak chcete skutočnú veštbu od skutočného veštca, neváhajte ma kontaktovať.

Riešite zložitú situáciu a neviete, ako sa rozhodnúť? Potrebujete poradiť a vybrať smer, ktorý bude pre vás vhodný? Som tu, aby som vám pomohla, poradila a povedala všetko, čo vám karty chcú odhaliť o vašom osude. Môžem vám pomôcť aj v oblasti energií, odblokovať negatívne energie, vyčistiť čakry, nakloniť šťastie na vašu stranu. Nebojte sa klásť otázky a požiadať o pomoc. Som vám pravidelne k dispozícii v pondelok, stredu a štvrtok po 17.00 h a v nedeľu po 20.00 h. Teším sa, že sa mi ozvete. Vaša Camila.

****

Čo o mne hovoria spokojní klienti?

Bola som v kríze a vy ste ma z nej dostali. Je vidieť, že to robíte zo srdca a nie pre peniaze. Si anjel. Budem vám volať aj naďalej. Ďakujem, ďakujem. Petra

****

Ako vám môžu moje služby pomôcť?

Karty vám odpovedia na vaše otázky:

Potrebujete do svojho života privolať lásku?

Bude môj projekt úspešný? Mal by som do toho ísť?

Sú moje vzťahy bez karmickej batožiny?

Prečo priťahujem stále tých istých partnerov?

Ako súvisí môj minulý život s mojím súčasným životom?

Ako môžem zmeniť svoj život?

Môžem očakávať zlepšenie svojho zdravia?

Chcete vedieť, ako sa dostať z toxického vzťahu?

****

Pre okamžité spojenie s Vami vybranou kartárku vytočte na svojom telefóne číslo 900 799 505 (2 € / min) —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!

Môžete tiež využiť lacnejšieho volania s registráciou už od 28, –  Kč/min —> po registrácii a dobití balíčka minút vytočte na svojom telefóne číslo 226 218 856 —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!