Alice – linka č. 73

“V prípade akýchkoľvek problémov sa na mňa s dôverou obráťte. Spoločne nájdeme správnu cestu. Moje výklady sú často prekvapivo presné.”

Zameranie – vzťahy, láska, rodina, zdravie, práca a financie

Špeciálne oblasti – osobné výklady, duchovné poradenstvo

Veštecké techniky – výklad cigánskych kariet, výklad z kávovej usadeniny a snov

Skúsenosti – 15 rokov

****

O MNE

Volám sa Alica a od detstva mám vyvinutú silnú intuíciu a tiež dar vidieť do budúcnosti. Som tu, aby som vám pomohla pri riešení vzťahových, finančných a zdravotných problémov. Verím, že všetko sa deje na základe synchronicity, a preto si ma vyberie len ten, komu môžem skutočne pomôcť.

Nič nie je tabu, môžem vám poradiť a povedať, aké cesty sú pre vás otvorené. A čo by bolo pre vás lepšie. Poviem vám, čo vás na ktorej ceste čaká, a potom je na vás, aký smer si vyberiete. Moji priatelia a klienti sa na mňa obracajú s prosbou o pomoc a ja ich nikdy neodmietnem, pretože viem, aké to je bojovať.

Vždy sa teším zo spätnej väzby. V poslednom čase sa na mňa čoraz častejšie obracajú ľudia s prosbou, aby som odstránila kliatby, neutralizovala negatívne energie alebo im pomohla oslobodiť sa od psychických útokov ich okolia. Aj s týmito problémami vám môžem pomôcť. Neviete, ako postupovať, akého partnera si vybrať, v akej oblasti pracovať, aké meno dať svojmu dieťaťu? Zavolajte mi a získajte odpovede na svoje otázky. Spoločne vyriešime každý problém.

Neváhajte ma kontaktovať s akýmkoľvek problémom. Rád vám pomôžem nájsť cestu k riešeniu. Máte vo svojich rukách možnosť zmeniť svoj osud, už len tým, že ste ma navštívili, ste urobili prvý krok k náprave. Budem sa tešiť na vašu odpoveď. Vaša Alica

****

Čo o mne hovoria spokojní klienti?

Referencie klientov ..

“Poznám ju už dlho a môžem s istotou povedať, že je to úprimná, ústretová, citlivá bytosť s vysokou intuíciou a prepojením.” Môžem ju len odporučiť. 👍Libuše

“Výklad kariet. Skvelo vykladá karty, vychádza mi takmer všetko, minulosť aj budúcnosť. V tomto smere nemám k nikomu takú dôveru ako k vám. Veľmi vám za to ďakujem.” Martina

****

Ako vám môžu moje služby pomôcť?

****

Ako bude fungovať môj vzťah?

Zvládnem súčasnú situáciu?

Čo mi hovoria karty?

Ako môžem zmeniť svoj život k lepšiemu?

Kedy môžem očakávať zlepšenie svojho zdravotného stavu?

Ako dopadne pracovný pohovor?

Čo sa mi snaží povedať súčasná situácia?

****

Pre okamžité spojenie s Vami vybranou kartárkou vytočte na svojom telefóne číslo 0900 799 505 (2 € / min) —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!

Môžete tiež využiť lacnejšieho volania s registráciou už od 1€/min —> po registrácii a dobití balíčka minút vytočte na svojom telefóne číslo 220 812 516 —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!