Alexandra – linka č.97

Srdečne Vás Vítam na našej veštiarne!

Moje meno je Alexandra a už viac ako 30 rokov sa zaoberám I-ťing, astrológiou, numerológiou a výkladom kariet. Táto práca je pre mňa životnou cestou a taktiež možnosťou ako pomáhať ľuďom, ktorí hľadajú odpovede na svoje otázky.

Mojou špecializáciou v tomto odbore sú partnerské vzťahy, ak riešite zložité vzťahy, lásku, prácu, financie, bývanie alebo len chcete nahliadnuť do svojej budúcnosti tak mi neváhajte zavolať. V každej životnej situácii existuje možnosť voľby a ja sa Vás budem snažiť naviesť správnym smerom. Moje karty prihovárajú o osude každého človeka a verte, že vždy majú čo odovzdať …

Budem sa s láskou tešiť na Vaše zavolání.S láskou Alexandra

Pre okamžité spojenie s Vami vybranou kartárkou vytočte na svojom telefóne číslo 0900 799 505 (2 € / min) —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!

Môžete tiež využiť lacnejšieho volania s registráciou už od 1€/min —> po registrácii a dobití balíčka minút vytočte na svojom telefóne číslo 220 812 516 —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!