VÝZNAM: radca

ASTROLOGIE: Býk

VŠEOBECNE: druhá ochranná karta – učiteľ, ktorý dáva lekcie, školí, spája, oddáva

Ľudia ovládaní vibrácií karty Veľkňaza dosahujú vysokých mét. Mali by ste svoje nadanie využívať čo najlepšie. Ak budete trpezlivo usilovať o úspech, čoskoro pri sebe objavíte mimoriadne vlastnosti, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše ciele. Vedenie, ktoré svojou usilovnosťou získate, vás povedie k triumfu a dokonalosti.

Partnerstvo

Veľkňaz chráni rodinu a ukazuje na mravnú čistota vo vzťahu. Partnerom je muž vyššieho postavenia vzbudzujúci úctu. Je spoľahlivý a skúsenejší ako vy. Partnerský vzťah sa zavŕši sobášom.

Povolanie

Pravdepodobne vás čaká štúdium, školenie alebo dosiahnete vyššie vzdelanie. Dosahujete vážnosť vo svojom odbore ako „učiteľ, ktorý dáva lekcie svojim žiakom”. Charakterizuje vás označenie múdry radca.

Denná karta

Dnes sa osvetlí vaša súčasná situácia. Nové vedomosti vás poučia a privedú k rozumu. Jedine s pomocou nového poznania dokážete zaujať správne stanovisko a určiť, čo chcete a čo nechcete.

Ročná karta

Tento rok bude plný lekcií a školení. Preskúmajte, či sú vaše túžby stále aktuálne a viera dostatočne silná. Získaným novým vedomím vás Veľkňaz môže zaviesť k inému životnému postoju, čím si v očiach svojich aj v očiach druhých ľudí získate väčšiu vážnosť.