VÝZNAM: zmier

ASTROLOGIE: Strelec

VŠEOBECNE: pravá miera, napriamenie, náprava, harmónia, sebarealizácia, zdravie

Karta Umenie vnáša do života zmier. Všetko uhladzuje, uvádza na pravú mieru a harmonizuje. Zmierňuje tiež pôsobenie negatívnych kariet. Dôležitá je pre vás veta „ja sa sebarealizujem”. Uskutočňujte všetko, čo vám robí potešenie. Táto radosť slúži len vám. Študujte, učte sa, nadväzujte nové vzťahy a venujte sa čomukoľvek, čo vás obohatí. Buďte draví aj nežní, zlaďte v sebe protiklady a dostaví sa upokojujúca vyrovnanosť.

Partnerstvo

Sebarealizujte sa v novom vzťahu. Všetko sa uvádza na pravú mieru, zmierňuje a obracia sa vo váš prospech. Snažte sa viac presadzovať a nebojte sa oznámiť svoj názor tak, ako to cítite.

Povolanie

Študujte, vzdelávajte sa, lebo ste tvoriví a dokážete sa presadiť. Vzbudzujete pozornosť svojho okolia. Viete zlúčiť nezlučiteľné a prejavujete svoje schopnosti. Drieme vo vás umelecké nadanie, ktoré priaznivo ovplyvňuje vaše konanie a vďaka ktorému si získavate uznanie. Karta Umenie prináša zdravie alebo zdarnú rekonvalescenciu.

Denná karta

Dnes nastáva doba na riešenie všetkých sporov. Vyjasníte si situáciu a uhladíte rozpory. Vzdelávate sa, rozvíjate vlastnú osobnosť a nachádzate vnútorné uspokojenie. Priťahuje vás umenie.

Ročná karta

Tento rok pocítite vyrovnanosť a vnútorný zmier. Dôjde k zladeniu protikladných životných skúseností z minulosti. Prebudí sa vo vás chuť študovať, spoznávať neznáme veci – jednoducho akokoľvek sa sebarealizovať. Nové vedomosti vám prinesú rozlet a vznešenosť.