VÝZNAM: večný život

ASTROLOGIE: Slnko

VŠEOBECNE: prebudenie, prekvapenie, prosperita, optimizmus, radosť, naplnená láska, tvorivosť, blaho, rodina

Táto karta je tromf života, pretože Slnko dáva svetlo a hreje. Jeho lúče ožarujú celý svet. Tento jas a energia prestúpi vaše srdce a vy sa stanete vedúcou osobou pre ostatných, ktorým poskytnete svetlo, teplo a životnú silu. Pozor, nech nehrejete príliš, mohli by ste všetko spáliť. Slnko zastupuje rodinu, tímovú prácu a partnerstvo. Pod hrejivými lúčmi vždy dozrieva ovocie vašich činov a tvorivosti.

Partnerstvo

Slnko vo vzťahu značí založenie a ochranu rodiny. Predstavuje domov. Vyžaruje lásku a toto svetlo prinesie zrod nového dlhodobého vzťahu. Je znamením naplnenia, nastáva správny čas prekonať zábrany.

Povolanie

Táto karta značí tímovú prácu. Máte dar tvoriť a motivovať druhých. Môžete byť povýšení alebo postúpiť na vedúcom miesto, kde budete môcť uskutočňovať svoje vízie. Buďte k sebe úprimní, ale dávajte si pozor, aby ste nebrali všetko ako samozrejmosť.

Denná karta

Aj keď je zamračené, pre vás od rána svieti slniečko. Na čo siahnete, to sa podarí. Ste inšpiráciou aj pre ostatných, tak nezabudnite rozdávať úsmevy. Vaša dobrá nálada a nadšenie vám umožní vyriešiť nepríjemné spory.

Ročná karta

Rok Slnka je dobrým rokom na založenie rodiny, partnerstvo či nastolenie tímovej práce. Nastal tiež vhodný čas na to, aby ste začali pracovať na nových projektoch. Vzdáte sa starých zväzkov, ktoré vás vyčerpávali, a založíte novú spoluprácu alebo tím, ktorý vám ponúkne doposiaľ nepoznanú tvorivú inšpiráciu. Máte radosť zo života, prijímate lásku a tešíte sa z priateľov.