VÝZNAM: sila

ASTROLOGIE: Lev

VŠEOBECNE: sila, uskutočnenie cieľov a zdolanie všetkých prekážok, vášeň, činnosť

Karta Sila vo vás prebúdza extázu, ktorá zrúti všetko obmedzené, zastarané a neúčinné. Tento prielom spôsobí priaznivé zmeny, ktoré budú mať dlhé trvanie. Poznáte presne svoj cieľ aj vnútorné priania a idete si za svojím vyzbrojení dobrým úsudkom a oslobodzujúcou nezávislosťou. Tento prístup vnesie do vášho života naplnenie, lásku a mier.

Partnerstvo

Táto karta značí partnera, ktorý vás učí jednať s rozvahou, stanoviť si vyššie ciele, ale pritom nezabřednout do jednokoľajnosti. Viete, čo chcete, a váš vzťah naplní vášeň. Vo vzťahu prežívate porozumenie a odovzdanie. Táto sila vás vedie k určenému cieľu.

Povolanie

V práci alebo v škole teraz nasaďte všetku silu, ktorú vládnete. Dobre prekonáte prekážky a dokonáte úspešne to, čo je pre vás prospešné. Vaša vnútorná sila nakazí tvorivosťou aj druhých. Dôverujte svojim schopnostiam.

Denná karta

Dnes sa prebudíte do radosti. Cítite sa plní života a energie, preto toho využite pri záležitostiach, ktorých riešenie už dlho odkladáte. Vaša horlivosť a nadšenie vám pomôže zdolať prekážky.

Ročná karta

Tento rok predstavuje krok dopredu. Za sebou nechávate pre-konané a nepríjemné veci, ktoré vás dlho ťažili. Na svojej ceste k cieľu úspešne zdolávate všetky prekážky. Chcete sa oslobodiť a vsádzate na nezávislosť. Vaša vášeň je silná a nepozná obmedzenia. Vďaka tornu k sebe priťahujete ostatných. Ste obdarení schopnosťou ľudí strhnúť pre svoje aktivity.