VÝZNAM: vykúpenie

ASTROLOGIE: Zrkadlový efekt

VŠEOBECNE: regenerácia, dlhodobý proces, na konci ktorého je nájdenie pokladu, vykúpenie z pocitov viny

Karta Posledný súd značí, že ste na správnej ceste, aj keď táto púť sa môže zdať nekonečná. Je to váš životný vývoj, ktorý vás zavedie k najvyšším ideálom. Práve tie sa stávajú vašim najcennejším pokladom. Veď aj motýľ, než sa vyliahne do krásy, je najskôr húsenicou a potom kuklou. Až znie sa vykľuje pestrofarebný motýlik. Postupne sa ocitnete na prahu zeme poznania.

Partnerstvo

Existujú všetky predpoklady na dlhodobé partnerstvo. Alebo môžete počítať s dlhodobým vývinom vzťahu. Treba všetko posúdiť a dobre zvážiť všetky pre a proti, než dôjdete k definitívnemu záveru. Až tak zodpovedne zistíte, že tento vzťah vám prinesie naplnenie a bude pre vás mať hlbší zmysel.

Povolanie

Odkrýva sa pred vami dlhá cesta, na konci ktorej je prísľub tvorivosti. Nie vždy dosiahnete naplnenie, avšak trpezlivosťou dôjdete k cieľu, ktorý vás obohatí a odkryje vám nové možnosti. Mierite dobrým smerom. Završujete dlhý cyklus.

Denná karta

Čo dnes začnete, má dlhodobý vývoj. Alebo naopak po namáhavej púti dôjdete konečne k cieľu a úspešne zakončíte proces, ktorý sa vliekol už dlhšiu dobu.

Ročná karta

Posledný súd značí, že ste dospeli k pokladu, ktorý ste tak dlho hľadali. Skrytá hrivna sa môže týkať akejkoľvek oblasti. Prežívate pocit, že ste konečne došli do zeme zasľúbenej. Ne-poddávajte sa pesimizmu. V tomto roku prežívate úľavu po dlhodobej chorobe alebo útrapách, ktoré máte konečne už za sebou.