Panna

Horoskop na mesiac APRÍL

Okolie sa o vás domnieva, že ste tak trochu stroj – výkonný, systematický, efektívny. Vy ste ale predovšetkým citlivý človek. Máte svoje ústrely na prehnaný poriadok a pracovitosť, ale tým lynčujete predovšetkým sami seba. Ste obetaví a ochotní upratovať po divokej párty, zatiaľ čo ostatní vyspávajú opicu. Čo potrebujete predovšetkým? Nie poriadok, dokonca ani prácu. Objatie! Uprednostnite teraz svoje záujmy.

Láska a priateľstvo
Je načase, aby ste dali partnerovi najavo, že láska je to, čo chcete a potrebujete. To, že ju môžete dávať najavo len v upratanom prostredí, je vec iná. Však to zvládnete aj inak. Objavte svoje hranice.

Peniaze a práce
V pracovnej oblasti sa vám pre tento mesiac oplatí dať sa do tímu rovnakého pohlavia, muži k mužom, ženy k ženám. Objavíte silu bratstva a sesterstva. Pôjde to ako vlak, a to máte radi. Budú dobré výsledky.

Rodina a vzťahy
Z únavy, ktorú posledný čas pociťujete, máte pocit viny voči okoliu. Sú zvyknutí, že ste vždy na sto percent výkonní. Uprednostnite potrebu odpočinku, rodina vám urobí na relax skvelé podmienky.

Zdravie a kondícia
Primeraný odpočinok rovná sa kondície. Takto je to u vás v túto dobu nastavené. Ste zvyknutí sa prepínať, ale pozor, zaviedlo by vás to do problému. Jedzte veľa zelených šalátov z akéhokoľvek lupenia.