VÝZNAM: ilúzie

ASTROLOGIE: Ryby

VŠEOBECNE: klam, ilúzia, faloš, skúšky, karma, sklamanie

Karta Mesiac predstavuje vaše sny a fantázie, ktoré nemajú reálne základy. Keď sa pozrieme v noci za splnu na Mesiac, ako krásne svieti na temnej oblohe, je to klam a mam, pretože ide o obyčajný odraz Slnka, a nie skutočnú žiaru Mesiac je temná planéta. Nikdy nás neohreje a nebude svietiť na cestu ako Slnko. To platí aj vo vašom živote, vždy si musíte uvedomiť pravú skutočnosť. Nepodliehajte vábeniu pekných vecí, nech vás nečaká horké rozčarovanie. Konajte triezvo a vezmite rozum do hrsti. To, čo máte alebo prežívate, je skutočné a pravé – nič viac, nič menej.

Partnerstvo

Vo vzťahu podliehate klamu a ilúzii. Staviate si vzdušné zámky. Mesiac je majstrom v mámení, preto stojte pevne oboma nohami na zemi a nedajte sa zviesť k nerozumným činom. To, čo máte a prežívate, je skutočné.

Povolanie

Tu platí „Keď vtáčika lapajú, pekne mu spievajú“. Vaše dojmy a sny sa nezakladajú na realite. Falošné predstavy vám prinesú iba sklamanie. Verte jedine tomu, čo skutočne máte. Nepožičiavajte peniaze a nezadlžujte sa.

Denná karta

Dnes môžete podľahnúť ilúzii. Dobre svoje činy zvážte, inak budete sklamaní. Pozor na intrigy a faloš. Pozerajte sa na svet reálne a držte sa pri zemi. Nie všetko, čo sa trblieta, je zlato.

Ročná karta

Počas roka Mesiaca podporujte svoje skutočné “ja”, nie iluzórne vízie, ktoré vám môžu privodiť zlé sny. Všetky svoje konania si presne a starostlivo rozmyslite a konkrétne si určite, o čo vám ide a čo chcete dosiahnuť. Uvedomte si reálny základ, na ktorom môžete stavať Jedine ten je skutočný a naň sa môžete spoľahnúť.