VÝZNAM: jednota

ASTROLOGIE: Merkúr

VŠEOBECNE: múdrosť, komunikácia, rečnícke nadanie, nové projekty, cesty, anketár, milenec

Karta Mág I je symbolom prvotného základu a počiatku. Znamená existenciu, sústredenie, vytrvalú usilovnosť a húževnaté úsilie. Spoliehate sa jedine sami na seba. Snažíte sa cieľavedome a s láskou o neustály pokrok. Ste dobrí rečníci a druhí vás počúvajú.

Partnerstvo

Nepokoj a roztržitosť sa zmierňujú, Mág dáva vašim činom nové podnety. Do vášho života vstupuje nový partner. V partnerstve nastáva jednota, súzvuk a dobrá komunikácia.

Povolanie

Očakávajte nové pracovné príležitosti, projekty či úspech. Ste múdri a iniciatívne. Mate úspech vďaka komunikácii, preto ju hojne využívajte. Viete si vybrať presne to, čo pre svoj rozvoj potrebujete.

Denná karta

Dnes vynikáte bystrosťou a ste plní dobrých nápadov. Dobre sa vám komunikuje s ostatnými. Preto to využite a riešte záležitosti, ktoré sa dlho nepohli z miesta.

Ročná karta

Mág vás tento rok podporí v začatí nových projektov, školy, práce, domova či vzťahu. Rýchlosť je téma tohto roku. Rýchlo a múdro vyriešite všetko – bez zábran a zbytočných zväzujúcich úzkostí. Sústreďte sa na svoje rečnícke nadanie. Prinesie vám úspech. Priťahujete druhých a tí vás počúvajú.