Schery – linka č. 92

“Empatickým spôsobom vám odovzdám posolstvá, ktoré sú pre vás dôležité.” Pri vzájomnej analýze zvyčajne odhalím veci, ktoré sú pre ostatných skryté.”

Zameranie – medziľudské vzťahy, láska, zdravie a financie

Špecializácia – orientálne učenie a duchovné poradenstvo

Veštecké techniky – karty Lenormand, partnerská analýza, elementárna mágia, tarot

Skúsenosti – 10 rokov

****

O MNE

Som skúsený veštec s koreňmi v Bagdade a mnohými zasväteniami do orientálnych učení. Každý klient alebo klientka je mojou vlastnou školou a patrí k mojej životnej ceste. Preto je veľmi dôležité, aby ste aj vy poznali svoju vlastnú cestu.

Pomocou kariet spoločne nahliadneme do vašej budúcnosti, či potrebujete urobiť rozhodnutie o svojom vzťahu, práci, či vaše dieťa urobí skúšku, či budete mať dostatok financií, či nájdete novú lásku, predáte dom. Poskytujem výklad budúcnosti a poradenstvo pri ťažkých životných situáciách a osobných problémoch. Ponúkam alternatívne poradenstvo a magické rituály.

Nemusíte sa báť zveriť do mojich rúk, pretože výkladom budúcnosti sa zaoberám už niekoľko rokov. Každý človek sa rodí s určitým nadaním a talentom a u mňa sa tento dar prejavil po smrti mojej mamy, ktorá bola veľmi známa veštica a vždy hovorila ” Máš v sebe dar, preto pomáhaj ľuďom, ktorí potrebujú životnú radu alebo náhľad do budúcnosti, aby mohli včas vyriešiť svoju životnú cestu a svoj osud”. A to je to, čo robím dnes a každý deň.

Karty sú pre mňa dokonalým nástrojom na naladenie sa na dušu človeka, jeho energie, programy duše a karmické problémy. Moje poradenstvo ide do hĺbky, pokúsim sa nahliadnuť do vašich starých blokujúcich programov, ktoré nevedomky ovplyvňujú váš život. Počítajte s rýchlou a presnou odpoveďou, ako aj s citlivým prístupom a vcítením sa do vášho sveta.

****

Čo o mne hovoria spokojní klienti?

“Bol som veľmi spokojný ako vždy. Každý rok sa presne trafíte, mám z toho husiu kožu.” Ďakujem. Vera

“Pani Sherry je čistá, priama a empatická. Úžasný sprievodca životnými problémami. Na začiatku máte pocit, že problém je vyriešený a presne viete, čo sa deje a bude diať. Je to profesionálka s dobrým srdcom a všetko, čo mi povedala, sa aj stalo. Celý proces môjho života budem sledovať s nadšením. Ešte raz ďakujem a vrelo ju odporúčam. Je najlepšia zo všetkých.” Miriam

****

Ako vám môžu moje služby pomôcť?

****

Karty vám odpovedia na vaše otázky:

Ako bude fungovať partnerstvo?

Ako vidí situáciu môj partner?

Dokážem zvládnuť súčasnú situáciu?

Kedy sa mi začne dariť?

Ako môžem zlepšiť svoj život?

Čo môžem urobiť pre svoje zdravie?

Ako dopadne pracovný pohovor?

Čo mi chce súčasná situácia povedať?

****

Pre okamžité spojenie s Vami vybranou kartárkou vytočte na svojom telefóne číslo 0900 799 505 (2 € / min) —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!

Môžete tiež využiť lacnejšieho volania s registráciou už od 1€/min —> po registrácii a dobití balíčka minút vytočte na svojom telefóne číslo 220 812 516 —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!