Anne – linka č. 61

“Vesmír ma inšpiruje k tomu, aby som bol duchovný a pomáhal ľuďom. Pomôžem každému z vás.”

Zameranie – rodina, láska, práca, financie a zdravie

Špecializácie – koučovanie, numerológia mien, čítanie z ruky, analýza energií a partnerov

Veštecké techniky – výklad tarotu, cigánskych a magických kariet

Skúsenosti – 30 rokov

****

O MNE

Volám sa Anne, v každodennom živote pracujem ako právnička v advokátskej kancelárii, mimo toho som však vášnivá a nadšená veštkyňa a poradkyňa so zameraním na vzťahové a životné problémy. S kartami som sa prvýkrát zoznámila pred niekoľkými rokmi s kolegyňou, ktorá so mnou zdieľa kanceláriu, jej karty s výkladom obrázkov ma okamžite zaujali a objavila som v nich dar čítať budúcnosť. Najprv som vykladala pre priateľov a známych, postupne sa mi všetko začalo plniť a rozhodla som sa poskytovať nielen právne, ale aj ezoterické poradenstvo.

Mojou špecializáciou sú partnerské vzťahy, touto problematikou sa zaoberám najčastejšie a moje karty vám presne a pravdivo odpovedia na otázky týkajúce sa vašej budúcnosti. Trápia vás vaše partnerské alebo pracovné vzťahy? Nedokážete sa správne rozhodnúť? Riešite partnerský trojuholník? Máte hlavu plnú otázok, ktoré vám nedajú spať? Spýtajte sa ma na čokoľvek, žiadna otázka nie je zakázaná.

Vždy sa vám snažím poskytnúť komplexný pohľad na vec, možnosti riešenia problému a rady, ktoré vám ušetria veľa trápenia. Karty a vízie mi hovoria a môžu vás upozorniť na to, na čo si máte dať pozor, čomu sa vyhnúť a čo vás môže brzdiť na ceste k dosiahnutiu vášho cieľa. Požiadajte o pomocnú ruku a spoločne môžeme dosiahnuť váš cieľ. Neváhajte ma kedykoľvek kontaktovať. Teším sa, že sa mi ozvete. S láskou Anne

****

Čo o mne hovoria spokojní klienti?

 

Skutočne skvelý výklad. 😊 Prajem vám všetko najlepšie v živote. Kamila

Pani Anna máte úžasný dar… Neverila by som, ale všetko sa stalo skutočnosťou. Budem Vás všetkým odporúčať! … Ďakujem. Mirka

****

Ako vám môžu pomôcť moje služby?

Karty vám odpovedia na vaše otázky:

Čo ma čaká v blízkej budúcnosti?

Odpovede na otázky typu áno – nie?

Ako dopadne vaša skúška alebo pracovný pohovor?

Kedy sa konečne objaví ten správny človek?

Ako môžem zlepšiť svoj súčasný život?

Mal by som zostať alebo odísť?

Zdravie, peniaze a láska – čo ma čaká?

Majetkové záležitosti a dedičstvo – ako všetko dopadne?

****

Pre okamžité spojenie s Vami vybranou kartárku vytočte na svojom telefóne číslo 900 799 505 (2 € / min) —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!

Môžete tiež využiť lacnejšieho volania s registráciou už od 28, – Kč/min —> po registrácii a dobití balíčka minút vytočte na svojom telefóne číslo 226 218 856 —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!