VÝZNAM: nádej

ASTROLOGIE: Vodnár

VŠEOBECNE: nádej, šťastie, úspech, sebadôvera, tretia ochranná karta Tarotu

Karta Hviezda je treťou, poslednou ochrannou kartou Tarotu. Jej ligot na temnej oblohe vám pomôže nájsť sľubnú cestu k úspechu a sláve. Stúpate hore k najvyššiemu dobru, ktoré odovzdávate dála zdieľate ich s ostatnými. Priťahujete druhých. Máte originálne myšlienky a novátorského ducha. Ste prežiarení šťastným svetlom a radostne žiarite do svojho okolia. Táto karta symbolizuje, že práve v ťažkých chvíľach vám vysvitne šťastná hviezda.

Partnerstvo

Stojíte pod šťastnou hviezdou a vo vzťahu máte dobré vyhliadky. Vaše túžby a nádeje sa pod šťastnou hviezdou napĺňajú. Čaká vás spojenie s partnerom, po ktorom túžite.

Povolanie

Čaká vás úspech a nádej na plodnú činnosť. Ak trpíte nízkym sebavedomím a obávate sa neúspechu, Hviezda vám poskytne úľavu a zbaví vás úzkostí. Začnete pracovať na nových projektoch, ktoré budú slúžiť nielen vám, ale aj ostatným. Dostane sa vám uznanie za vykonanú prácu.

Denná karta

Dnes stojíte pod šťastnou hviezdou. Tá vás konečne vyvedie k vytúženému úspechu alebo sa vo vás vďaka jej pôsobeniu prebudí nová chuť do života. Svoju radosť budete zdieľať s druhými.

Ročná karta

Tento rok je rokom nových nádejí a činov. Uskutočňujete svoje plány, ktoré budú mať dlhodobý účinok. Máte sľubné vyhliadky v láske aj v povolaní. Vaše sny a predstavy začínajú získavať reálnu podobu. Hviezdy sú vám naklonené.