Váhy

Horoskop na mesiac MAREC

Máte príležitosť odpútať sa od minulosti a zakotviť v tu a teraz. Možno sa vám to zdá málo, ale je to najväčší dar. Minulosť už bola, a teda nie je. Budúcnosť ešte nie je. Jediné, čo máme, je prítomný okamih. Zrodenci Váh majú dar ho zachytiť a prežívať. Od teraz môžete byť čímkoľvek chcete. Nie ste už, čím ste boli. Vaša minulosť vás netvorí. Ste slobodní. Prežite si to vo svojom vnútri naplno.

Láska a priateľstvo
Menej hovoríte a viac počúvate, krásna vlastnosť. Druhí ľudia vás zaujímajú. Utvárate si o nich obraz av pravej chvíli poviete pravé slovo. Máte dar gestom a rečou tela pritiahnuť toho, o koho stojíte.

Peniaze a práce
Vďaka vašej vrodenej empatiu si dobre vediete aj v práci. Zadaný cieľ je vám jasný, nediskutujete, pracujete. A to tak efektívne, že sa po práci máte ešte silu baviť. Šéfovia si vás vážia a na ceste je odmena.

Rodina a vzťahy
Harmonizujete. Rozmaznávate. To prvé robte ďalej, toho druhého radšej nechajte. Je dobré uhladzovať hrany tam, kde to v rodine iskrí a mohol by vzniknúť konflikt. Ale nepodbízejte sa, nemáte to potrebné.

Zdravie a kondícia
Bude vám krásne a budete zdraví. To každý rád počuje. Vo vašej starostlivosti budú prekvitať aj rodinní príslušníci. Len je potrebné dať si od nich na chvíľu voľno, aby ste sa nevydali zo všetkých síl. Naplánujte si to.