Rak

Horoskop na mesiac APRÍL

Zrodenci Raka, vy budete v marci strážiť svoje poklady. Je dobré uvedomiť si, čo a kto to je. Okrem dieťaťa, rodiny a domova je to aj poklad vašej duše, poznania, ktoré máte. Vaším pokladom nič nehrozí, ale je namieste za ne poďakovať. Vďačnosť je totiž to, čo nás vedie po ceste duchovného i fyzického bohatstva. Budete mať tendenciu k zábudlivosti, nenechajte nikde nič cenného. Prípadne decko v škôlke.

Láska a priateľstvo
Prežívate obdobie hojnosti po stránke citovej aj vzťahovej. To isté svojim priateľom aj ponúkate a dávate. Táto synergia vás aj blízkych naplní blaženosťou. Podniknete nečakané akcie, kde dôjde k stretnutiu priateľov.

Peniaze a práce
Z medziľudskej harmónie, ktorú prežívate, prekvapivo vyplynie nová príležitosť zarobiť peniaze. Tým, že by ste túto činnosť vykonávali spoločne s členmi rodiny alebo kamarátmi, stane sa skôr príjemnou zábavou.

Rodina a vzťahy
Obdobie praje stretávaniu nielen priateľov, ale aj rodiny. A to rodiny v širšom zmysle. Takže je namieste uvažovať o tom, že bude lepšie usporiadať rodinné sedenie napríklad v krčmičke, než sa stretávať len na pohreboch.

Zdravie a kondícia
Sily a energie máte až prebytok. Bude vhodné do svojho režimu zaradiť nejaký druh aeróbneho, silového či vytrvalostného športu. Keby ste nevedeli čo, chôdza prírodou prospieva všetkým a dá sa páchať spoločne.