Býk

Horoskop na mesiac MAREC

Býci, dajte na svoje sny. Po prebudení si skúste v hlave premietnuť, o čom sa vám zdalo. Marcové sny vám napovedajú, akým smerom sa uberať. Ich prostredníctvom vám radia vaše najhlbšie intuície. S ľuďmi, ktorých vidíte v snoch, by ste sa mali stretnúť. Vyrieši sa tým mnoho patových situácií. Sprevádza vás stabilita a bezúhonnosť, ktorá je vašou prirodzenosťou. Pri únave z práce nájdete svoj azyl vždy v rodine.

Láska a priateľstvo
Obnovené priateľstvá vás rozveselia a zavedú na miesta, kam by ste sami nikdy nešli! Nebráňte sa tomu, budete sa baviť! Od rôznych športovísk cez operu až po nočné bary. Bude to nová skúsenosť.

Peniaze a práce
Podávate stabilne dobré výkony a máte dôveru okoliu. Nielen šéfovia, ale aj kolegovia si vás vážia. Môže to viesť k ponuke, ktorá vás z vašej rovnováhy vyhodí, a to na vedúcu pozíciu. Nechajte si čas na rozmyslenie.

Rodina a vzťahy
V rámci domova a rodiny na seba upútajú pozornosť domáci miláčikovia. Naučia sa novým kúskom a budú dojímať vaše city. Keby sa objavili u zvieratiek zdravotné problémy, nečakajte a vyhľadajte veterinára.

Zdravie a kondícia
Nehrozí vám nič zvonku, môžete sa ohroziť len sami. Preto si dajte pozor na prejedanie, dobrôtky v nemalom množstve môžu spôsobiť gastritídu, a to nechcete. Robte si čerstvé freše, to vaše chute uspokojí.