VÝZNAM: vodca

ASTROLOGIE: Baran

VŠEOBECNE: vodca, otec, autorita, stálosť, stabilita, bojovník, disciplína, vytrvalosť

Karta Cisára vám prináša vytrvalosť, trvanie a pevnosť. Silná vôľa je jeho ďalšou dobrou vlastnosťou. Znamená nepretržitú húževnatosť. Cisár vie viesť ľudí, je dobrý veliteľ, ktorý stojí pevne oboma nohami na zemi. Jedine on sám rozhoduje o smere svojej cesty. Je to otec rodiny.

Partnerstvo

Z vášho partnera vyžaruje istota a sebavedomie. Má sklony veci riadiť. Vzťah je stabilný a nehrozia žiadne zásadné zmeny. V tomto prípade vystupuje ako autorita otca.

Povolanie

Cisár značí stálosť v zamestnaní. Ste múdry vodca. Svoje záležitosti riadite len vy sami a dokážete si ubrániť svoje postavenie. Vaša vytrvalosť a disciplína vám zaisťuje pevné profesijné postavenie.

Denná karta

Dnes ste silní, preto sa pustite do riešenia aj nepríjemných záležitostí, ktoré ste dlhú dobu odkladali. Avšak práve teraz prekypujete odvahou pustiť sa do boja so starými problémami. Dnešný deň dosiahnete dávno stratenú stabilitu.

Ročná karta

Tento rok vám ohlasuje nové začiatky a neminú vás nemalé zmeny, ktoré sa uskutočnia vo vašej réžii. Možno dosiahnete vyššie postavenie a stanete sa autoritou pre druhých. Vaša vytrvalosť a disciplína prinášajú úspech a vzbudzujú všeobecnú úctu.