Baran

Horoskop na mesiac MAREC

Milí Barani, marec bude pre vás mesiacom transformácie. Je to tým, že vaša ohnivá sila si rozumie s nastupujúcou energiou jari. Všetko staré je zabudnuté a je tu nový život, nová bytosť, nové vzťahy. Na svoju rodinu i priateľov pohliadnete novými, jarnými očami. Nastal vhodný čas priznať si svoju silu a pracovať s ňou! Zahoďte komplexy. Pokiaľ nebudete riadiť svoj oheň, bude si robiť, čo chce. A to nie je cesta.

Láska a priateľstvo
Medzi vaše marcové úlohy patrí prijímať lásku a priazeň. Radi dávate, ale prijímať neviete. Doprajte druhým, čo sami milujete: Prejavy nehy, darčeky, pusu, objatie, pochvalné slovo. Dajú sa očakávať.

Peniaze a práce
Za svoju prácu dostávate slušné financie. Teraz sa váš pohľad rozšíri aj na to, aby vás práca napĺňala a nebola to len rutina. Nemusíte meniť zamestnanie, ale vložíte do práce nový obsah. Priťahujete peniaze.

Rodina a vzťahy
Občas neskrotíte svoj temperament, ale vaši najbližší vás poznajú a milujú takých, akí ste. Preto nezabudnite na ospravedlnenie. Čaká vás prírastok do rodiny. To nemusí byť nutne len bábätko. Nechajte sa prekvapiť.

Zdravie a kondícia
V priebehu mesiaca sa budete cítiť čoraz lepšie. Budete v perfektnej kondícii. Pozor si dajte na dehydratáciu, veľa pite vodu a bylinné čaje. Voda pre vás bude aj dobrým prostredím v podobe bazéna či kúpele.