Zaniny – linka č. 99

“Mám dar vidieť veci a predvídať udalosti, ktoré sa stanú. Poviem vám odpovede, ktoré vám ešte nikto nedal.”

Zameranie – karmické bremená, partnerské vzťahy, láska, práca, podnikanie, financie, zdravie, životné poslanie

Špecializácia – veštectvo, vízie, jasnovidectvo, rodinné karmy, osobné výklady, psychologické poradenstvo

Veštecké techniky – výklad cigánskych kariet a tarotu

Praxe – 30 rokov

****

O MNE

Nie každý, kto sa naučí naspamäť presne predpísané významy rôznych symbolov, môže byť veštcom. Môže sa naučiť veľa vecí na efekt, ale na skutočné veštenie to nestačí.

Volám sa Zaniny a už mnoho rokov ma denne vyhľadávajú pre môj dar. Mojím darom je umenie predpovedať budúcnosť a čítať posolstvá z kariet. Toto umenie sa v našej rodine dedí už viac ako 200 rokov. Pri svojej profesii sa veľmi často stretávam s ľuďmi, ktorí výkladom neveria. Samozrejme, že ich chápem, pretože v dnešnej dobe je pre mnohých ľudí dôležité mať všetko vedecky podložené, veci musia byť vypočítané, musia byť hmatateľné a podobne.

Ale pri svojej práci dostávam jasné vízie o budúcnosti klienta a vždy dokážem presne opísať budúci priebeh situácií, ktoré nastanú. Žiadna otázka pre mňa nie je tabu, takže sa nemusíte báť klásť najrôznejšie otázky, ktoré vás trápia. K svojim klientom pristupujem vždy veľmi profesionálne a diskrétne. Ak neviete, čo máte teraz robiť, ako sa rozhodnete? Neváhajte zavolať a spoločne nájdeme najlepší spôsob a riešenie. Vaše Zaniny

****

Čo o mne hovoria spokojní klienti?

Referencie klientov ..

“Nejakým zvratom osudu som vytočil vašu linku . Ja, taký pragmatický, technicky založený človek a neveriaci Tomáš. Ale aj nadšený ochutnávač všetkého nového. Dosť bolo rečí, prejdem k veci. Vo všetkých ohľadoch sa výklad naplnil a ja som zostal v úžase. Ďakujem.” Ivan. K

“Veľmi milá, príjemná pani. Výklad presný – vrelo odporúčam. Určite nie môj posledný telefonát.” Zuzana

****

Ako vám môžu moje služby pomôcť?

****

Vrátí se ke mně můj bývalý / bývalá přítelkyně?

Vráti sa ku mne moja bývalá/priateľka?

Čo sa ku mne vráti o šesť mesiacov?

Ako dopadne môj partnerský vzťah?

Aké karmické bremeno ma čaká?

Zvládnem súčasnú situáciu?

Čo mi radia karty?

Ako môžem zmeniť svoj život?

Môžem očakávať zlepšenie svojho zdravotného stavu?

Môžem si nájsť lepšiu prácu?

Čo môžem urobiť, aby som bol šťastný?

Najdu si lepší práci?

Co mohu udělat proto, abych byl spokojený/á?

****

Pre okamžité spojenie s Vami vybranou kartárkou vytočte na svojom telefóne číslo 0900 799 505 (2 € / min) —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!

Môžete tiež využiť lacnejšieho volania s registráciou už od 1€/min —> po registrácii a dobití balíčka minút vytočte na svojom telefóne číslo 220 812 516 —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!