Lev

Horoskop na mesiac MAREC

Napriek vašej prirodzenej povahe, ktorá je extravertná a otvorená, vás okolnosti prinútili vybudovať si obranný pancier. Zdá sa, že sa niekto, možno nechtiac, trafil do vášho ega. Váš obranný múr sa prejavuje štipľavou iróniou na adresu ostatných. Nechcete, aby ostatní videli, že ste len zraniteľný človek. Ale čo iné ste? Priznajte si, že ste citlivý človek ako ostatní. Bude vám oveľa lepšie.

Láska a priateľstvo
Majte oči otvorené. Radosť žije na malých miestach. Rovnako tak láska sa odvíja od zdanlivých maličkostí. Láska nie je len vzťah medzi partnermi. Na ňom sa láske učíme. Ale teraz spoznáte lásku v iných podobách.

Peniaze a práce
V odbore peňazí a profesie ste boli vždy jednotky. A to sa nemení. Robíte zároveň niekoľko zárobkových činností a na núdzi sa nemôžete sťažovať. Frustrácia pochádza z toho, že do niektorých prác sa nútite.

Rodina a vzťahy
Niekto z členov rodiny sa vám zdá tak neznesiteľný, že pokladáte za jediné riešenie prerušiť s ním vzťahy. Bola by to chyba. Zostala by po ňom vo vás otvorená rana, ktorá sa nedá zahojiť. Skúste nadhľad.

Zdravie a kondícia
Vašej kondícii prospeje, ak budete viac v styku so zemou. Vaším živlom je oheň, vašou hviezdou je slnko, ale Matka Zem vás opatruje a živí. Chýba vám uzemnenie. Nadviažte s ňou osobný vzťah, na záhrade alebo kdekoľvek.