Volajte

0900 799 505

cena 2 €/ minutu, max. dĺžka hovoru 24 minút

220 812 516

220 812 516

Home2024-03-29T16:13:21+01:00
Loading...
Loading...

VEŠTICE ONLINE

PREČO SI VYBRAŤ NÁS

Sme najväčší a nejkvaltinější tuzemská online Veštiareň. Na trhu sme už 8 rokov a máme niekoľko tisíc spokojných zákazníkov, ktorí sa k nám stále vracia. Neustále inovujeme a učíme sa novým veciam, tak aby sme Vám poskytli čo najlepší službu.Všechny naše kartárky a poradkyňa, ktoré v našej veštiarni nájdete sú špecialistky vo svojom odbore s mnohoročnou praxou. Svoje schopnosti a zručnosti v tomto odbore neustále rozvíja a aktívne študujú aby Vám poskytovali vždy najkvalitnejšie službu, výklad kariet, mágie a duchovný svet celkovo je totiž štúdiom na celý život. Pre skvalitnenie starostlivosti o našich zákazníkov je v prevádzke 24 hodín denne tiež klientské centrum, na ktoré sa môžu klienti obracať s akýmkoľvek technickým dotazom. Vytvorili sme pre Vás tiež systém lacného volania, kedy po registrácii svojho telefónneho čísla môžete volať už od 1/ min. Okrem iného sme pre Vás tiež otvorili kamennú predajňu a čarodejnícky ESHOP plný bylín, prírodnej kozmetiky, krásnych energetických šperkov, rituálnych predmetov, olejov, esencií a mnoho ďalšieho.

ČLÁNKY

Astrologia a jej vplyv na každodenný život

Úvod Astrologia je staroveká prax, ktorá interpretuje vplyvy hviezd a planét na ľudský život. Hoci vedu astrologiu neuznáva ako empirickú disciplínu, mnoho ľudí po celom svete ju využíva pre osobné porozumenie a smerovanie svojich životov. Tento článok preskúma, ako môže astrologia ovplyvniť naše každodenné rozhodnutia a poskytne praktické rady pre tých, ktorí chcú využívať jej princípy pre lepší život. Základy astrologie: znamenia, planéty a aspekty [...]

Tarotové karty a ich použitie pre osobný rozvoj

Úvod Tarotové karty sú dávnym nástrojom na veštenie a meditáciu, ktorý sa vyvíjal po stáročia. Pôvodne používané pre hry, časom sa tarot stali kľúčovým prvkom v ezoterických praxiach. Tieto karty ponúkají hlboké vhľady do medziľudských vzťahov, osobného rozvoja a duchovného rastu. V modernej dobe sú tarotové karty populárne nielen medzi veštci, ale aj medzi terapeutmi a hľadačmi duchovna ako nástroj pre sebapoznanie. História a význam [...]

Magické rituály a ich význam v modernej dobe

Úvod Magia bola od nepamäti považovaná za kľúčový prvok mnohých kultúr a náboženstiev, pričom rituály zohrávajú centrálnu úlohu v praktizovaní magických tradícií. Či už sú tieto rituály určené na ochranu, prilákanie lásky, alebo na prosperitu, sú založené na princípoch, ktoré presahujú bežné pochopenie prírodných zákonov. V modernej dobe si magické rituály zachovávajú svoje miesto vďaka ich symbolickému významu a psychologickým účinkom, ktoré môžu výrazne ovplyvniť [...]

KARTA DŇA

VÝZNAM: svetlonoš

ASTROLOGIE: Kozorožec

VŠEOBECNE: vášeň, tiene minulosti, dramatickosť, závislosť, zvádzanie, zmyselnosť, strach, ctižiadosť, rýchlosť, krutosť

Karta Diabol vám signalizuje, že ste závislí na prostredí, ľuďoch, práci a rôznych drogách. V skutočnosti vás diabolský strach ovláda. Je to dobrý sluha, ale zlý pán. Nenechajte sa ovplyvňovať svojim okolím. Vzoprite sa, povedzte verejne svoj názor. Zistíte, že druhí majú aj svojho diabla a prežívajú svoje úzkosti. Diabol je vykonštruovaný strach, ktorý nemá reálne základy. Tlačí vás do situácií, v ktorých ste vystavení najrôznejšiemu obmedzovaniu. Zväzujú vás. Diabol predstavuje zakázané ovocie, ktoré vás láka a priťahuje. Má mnoho podôb, prejavov i tvárí.

Partnerstvo

Prepadáte vášni a zmyselnosti. Neviete byť vo vzťahu stáli a dôležitejšia je pre vás rozkoš ako láska. Diabol má mnoho tvárí a podôb, ktoré s láskou nijako nesúvisia. Vo vzťahu sa necháte ovplyvňovať partnerom, na ktorom ste citovo alebo finančne závislí.

Povolanie

Nepúšťajte sa do obchodu, aj keď všetko vyzerá nevinne, nenechajte sa zvádzať k nečistým praktikám, pozor na zneužitie moci. Ste závislí na svojom zamestnaní a robíte si starosti o peniaze.

Denná karta

Diabolský deň. Nič nevychádza, ale ako všetko vyzerá zle, tak naopak diabolsky dobre dopadne. Nebojte sa, postavte sa svojmu strachu čelom, nevzdávajte sa a bojujte za svoju vec.

Ročná karta

Diabolský rok plný zvratov, odchodov a návratov, prepadov aj vzrastov. Ste dostatočne silní a prekypujete vášňou. Tá vám pomôže vybradnúť z ťažkých situácií a dôjsť tam, kam potrebujete. Skroťte svoj strach humorom a nadsadením, tým zjednodušíte nepríjemné situácie a ovládnete Diabla.

Title

Go to Top