Volajte

0900 799 505

cena 2 €/ minutu, max. dĺžka hovoru 24 minút

220 812 516

220 812 516

Home2024-03-29T16:13:21+01:00
Loading...
Loading...

VEŠTICE ONLINE

PREČO SI VYBRAŤ NÁS

Sme najväčší a nejkvaltinější tuzemská online Veštiareň. Na trhu sme už 8 rokov a máme niekoľko tisíc spokojných zákazníkov, ktorí sa k nám stále vracia. Neustále inovujeme a učíme sa novým veciam, tak aby sme Vám poskytli čo najlepší službu.Všechny naše kartárky a poradkyňa, ktoré v našej veštiarni nájdete sú špecialistky vo svojom odbore s mnohoročnou praxou. Svoje schopnosti a zručnosti v tomto odbore neustále rozvíja a aktívne študujú aby Vám poskytovali vždy najkvalitnejšie službu, výklad kariet, mágie a duchovný svet celkovo je totiž štúdiom na celý život. Pre skvalitnenie starostlivosti o našich zákazníkov je v prevádzke 24 hodín denne tiež klientské centrum, na ktoré sa môžu klienti obracať s akýmkoľvek technickým dotazom. Vytvorili sme pre Vás tiež systém lacného volania, kedy po registrácii svojho telefónneho čísla môžete volať už od 1/ min. Okrem iného sme pre Vás tiež otvorili kamennú predajňu a čarodejnícky ESHOP plný bylín, prírodnej kozmetiky, krásnych energetických šperkov, rituálnych predmetov, olejov, esencií a mnoho ďalšieho.

ČLÁNKY

Astrologia a jej vplyv na každodenný život

Úvod Astrologia je staroveká prax, ktorá interpretuje vplyvy hviezd a planét na ľudský život. Hoci vedu astrologiu neuznáva ako empirickú disciplínu, mnoho ľudí po celom svete ju využíva pre osobné porozumenie a smerovanie svojich životov. Tento článok preskúma, ako môže astrologia ovplyvniť naše každodenné rozhodnutia a poskytne praktické rady pre tých, ktorí chcú využívať jej princípy pre lepší život. Základy astrologie: znamenia, planéty a aspekty [...]

Tarotové karty a ich použitie pre osobný rozvoj

Úvod Tarotové karty sú dávnym nástrojom na veštenie a meditáciu, ktorý sa vyvíjal po stáročia. Pôvodne používané pre hry, časom sa tarot stali kľúčovým prvkom v ezoterických praxiach. Tieto karty ponúkají hlboké vhľady do medziľudských vzťahov, osobného rozvoja a duchovného rastu. V modernej dobe sú tarotové karty populárne nielen medzi veštci, ale aj medzi terapeutmi a hľadačmi duchovna ako nástroj pre sebapoznanie. História a význam [...]

Magické rituály a ich význam v modernej dobe

Úvod Magia bola od nepamäti považovaná za kľúčový prvok mnohých kultúr a náboženstiev, pričom rituály zohrávajú centrálnu úlohu v praktizovaní magických tradícií. Či už sú tieto rituály určené na ochranu, prilákanie lásky, alebo na prosperitu, sú založené na princípoch, ktoré presahujú bežné pochopenie prírodných zákonov. V modernej dobe si magické rituály zachovávajú svoje miesto vďaka ich symbolickému významu a psychologickým účinkom, ktoré môžu výrazne ovplyvniť [...]

KARTA DŇA

VÝZNAM: hra

Povaha

Chlapec Holí sa vyznačuje hravosťou. Nabáda, nech nič neberiete príliš vážne ani zodpovedne. Uvoľnite sa. Veď život je hra. Vydajte sa na cestu do neznáma bez strachu a úzkosti.

Partnerstvo

Vzťah je plný radostného škádlení, prekvapení a vzrušenia. Nezabudnite sa hrať, prejavte svoju radosť. Potešte partnera. Ukážte, že máte zmysel pre humor a dajte priechod svojej fantázii. Uvoľnite sa a užívajte si.

Povolanie

Nerobte si prehnané starosti. Máte dobré obdobie plné nápadov a čakajú na vás nové príležitosti. Môžete dostať lukratívnu ponuku alebo priaznivú správu o stave vašich financií. Pokiaľ máte tvorivú inšpiráciu, nenechajte si ju prekĺznuť medzi prstami.

Denná karta

Dnes sa opäť cítite ako dieťa. Máte bezstarostný deň. Urobte sa radosť, hrajte sa, uvoľnite sa. Vychutnávajte tento deň a starosti hoďte za hlavu.

Title

Go to Top