Blanka – linka č. 60

“Pomôžem vám v akútnej psychickej kríze alebo v ťažkej životnej situácii.”

 

Zameranie – rodina, láska, práca, financie a zdravie

Špecializácie – astrologia, numerológia, štúdium byliniek, kabala, tarot.

Veštecké techniky – tarotové karty, astrologia, numerológia.

Skúsenosti – 30 rokov

****

O MNE

Volám sa Blanka, narodila som sa pred päťdesiatimi rokmi v malom mestečku na západe Čiech do liečiteľskej rodiny. Moja babička sa venovala bylinkám a kartomancii. Už ako malé dieťa som obdivovala toto umenie a túžila som ho ovládať. Vo veku desiatich rokov som si nakreslila svoje prvé tarotové karty a pod vedením babičky som sa ich učila vykladať. Postupne som začala vykladať karty širšej verejnosti. Moje záujmy sa rozšírili na astrologiu, numerológiu a ďalšie okultné vedy. Naďalej sa venujem štúdiu astrologie pod vedením Toníka Baudyša a skúmam bylinky a ľudské telo. Život je pre mňa neustále učenie a každý deň prináša nové poznanie.

****

Čo o mne hovoria spokojní klienti?

“Blanka mi pomohla nájsť smer v chvíli, keď som si nevedela rady. Jej rady a predpovede sa ukázali byť neoceniteľné.” – Jana

****

Ako vám môžu pomôcť moje služby?

Karty vám odpovedia na vaše otázky:

Ako sa k vám cítia?

Ako sa bude vyvíjať náš vzťah?

Kedy sa konečne objaví ten pravý?

Chcete vedieť, ako sa dostať z toxického vzťahu?

Čo vás čaká do konca roka?

Ako môžem zlepšiť svoj súčasný život?

Mal by som zostať alebo odísť?

Zdravie, peniaze a láska – čo ma čaká?

****

Pre okamžité spojenie s Vami vybranou kartárkou vytočte na svojom telefóne číslo 0900 799 505 (2 € / min) —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!

Môžete tiež využiť lacnejšieho volania s registráciou už od 1€/min —> po registrácii a dobití balíčka minút vytočte na svojom telefóne číslo 220 812 516 —> po krátkom úvode zvoľte číslo linky danej kartárky a ste ihneď prepojení!